Facts & Figures για το Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 9ης Αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο Θ.Κολοκοτρώνης.
Facts & Figures για το Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων και την παράδοση των αγώνων στην έδρα των Αρκάδων.

 #4 νίκες στα πέντε τελευταία του παιχνίδια για την 9η αγωνιστική της Super League έχει ο ΠΑΟΚ και μάλιστα όλες ήταν εκτός έδρας. Επικράτησε του Εργοτέλη 2-0 (2014-15), του Πανθρακικού 3-0 (2013-14), του Πανιωνίου 2-1 (2012-13), της Καβάλας 1-0 (2010-11). Ο Αστέρας Τρίπολης την σεζόν 2011-12 ήταν αυτός που κέρδισε τελευταία φορά τον ΠΑΟΚ την 9η αγωνιστική και από τότε ο Δικέφαλος μετρά τρία στα τρία εκτός για την 9η αγωνιστική.

#8 αναμετρήσεις έχει δώσει ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τον Αστέρα και ο απολογισμός του είναι 1 νίκη – 2 ισοπαλίες – 5 ήττες. Στις 3 από τις τέσσερις πρώτες αναμετρήσεις του με την ομάδα της Αρκαδίας σημείωσε τη μια νίκη και τις δύο ισοπαλίες και από τις 11 Σεπτεμβρίου 2010 και έπειτα ακολουθεί τον Δικέφαλο μια αρνητική παράδοση με τέσσερα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα.

#22 Μαΐου 2013 ήταν η τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, αλλά αυτή έγινε σε αναμέτρηση για τα Play Off του πρωταθλήματος, με τον Δικέφαλο να επικρατεί 2-1 στην αμέσως επόμενη επίσκεψη μετά τον αποκλεισμό του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος 2012-13.

#4 ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν σκοράρει στην Τρίπολη κατά του Αστέρα για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (Φωτάκης – Αναστασάκος – Κονσεϊσάο – Αθανασιάδης ). Ο Στέφανος Αθανασίάδης είχε σκοράρει ακόμη και στις 22 Μαΐου 2013 για τα Play Off.

#5 από τα 8 ματς είναι για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, με τον ΠΑΟΚ να έχει πάρει ισοπαλία στα δύο από αυτά και στα άλλα τρία να έχει ήττες. Μόλις στα δύο από τα οκτώ ματς έχουν καταφέρει να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, ενώ την πρώτη θέση στα δημοφιλέστερα σκορ μοιράζονται το 1-0 και το 2-0 με δύο εμφανίσεις το καθένα.

Διαβάστε ακόμη...