Χωρίς σέντερ μπακ δεν πας πουθενά!

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League, o ΠΑΟΚ έχασε στο "Θ. Κολοκοτρώνης" 2-1 από τον Αστέρα Τρίπολης, αν και προηγήθηκε 0-1 στο ημίχρονο με τον Πέλκα!
Χωρίς σέντερ μπακ δεν πας πουθενά!

Μπροστά σε μόλις 3.000 θεατές ο Τούντορ ξεκίνησε με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, Βίτορ – Κόστα – Σκόνδρα στην άμυνα , Λέοβατς – Γκολάσα – Τζιόλη – Ροντρίγκες στη μεσαία γραμμή, Ζάιρο - Πέλκα μπροστά τους και τον Μακ στην επίθεση σε ένα 3-4-2-1.

Μόλις στο 2ο λεπτό, χάθηκε πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Μακ που από εξαιρετική θέση και χωρίς πίεση σούταρε άουτ! Η ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, αλλά στα λεπτά που ακολούθησαν οι γηπεδούχοι σταδιακά ισορρόπησαν το παιχνίδι και άρχισαν να επισκέπτονται την περιοχή του Γλύκου κυρίως με στημένα, κάποια από τα οποία τους τα έκανε δώρο ο Παππάς, ένας μερτρότατος διαιτητής τον οποίον όταν τον βρίσκουμε απέναντί μας κάνει ότι μπορεί για να χάσουμε.

Στο 24ο λεπτό ο Γκολάσα βρήκε πολύ ωραία τον Ροντρίγκες στα δεξιά και μέσα στην περιοχή του Αστέρα, αυτός απέφυγε τον αμυντικό, σέντραρε παράλληλα και ο Πέλκας από κοντά με το στήθος άνοιξε το σκορ!

Ο ΠΑΟΚ με υπομονή στο παιχνίδι του, κρατούσε μπάλα και έψαχνε διαδρόμους προς την εστία του Μπαντή παίζοντας κυρίως από τα δεξιά με τους δραστήριους Ζάιρο – Ροντρίγκες. Αντίθετα ο Αστέρας δεν έδειξε απολύτως τίποτε και η άμυνα του ΠΑΟΚ δεν πιέστηκε καθόλου...

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου σε αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, ο Ζάιρο βρήκε τον Μακ που από πολύ καλή θέση σούταρε, αλλά ο Μπαντής απέκρουσε σε κόρνερ. Αυτή ήταν η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου 45λεπτου, στο οποίο ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος και θα μπορούσε να έχει βρει και άλλη φορά το δρόμο για τα δίχτυα, αν ο Σλοβάκος ήταν πιο προσεκτικός στα τελειώματα των φάσεων...

Με την έναρξη της επανάληψης ο Τούντορ πέρασε στο ματς τον Κλάους στη θέση του Ζάιρο με τον Αθανασιάδη να παίζει κορυφή έχοντας τους Πέλκα – Μακ πίσω του.

Στο 49ο λεπτό, ο Μπερτόλιο ισοφάρισε σε μια από τις ελάχιστες επιθέσεις των γηπεδούχων ως τότε στο ματς! Ο Αργεντίνος απέφυγε δύο αμυντικούς και νίκησε τον Γλύκο. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να βγει και πάλι στην επίθεση αλλά η αντίδρασή του ήταν αναιμική. Οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία και με κεφαλιά του Σανκαρέ στο 81' πήραν προβάδισμα στο σκορ, σε μια φάση που ο Κόστα έχασε τον αμυντικό του Αστέρα, δημιουργώντας σε εμάς την εύλογη απορία γιατί ο Πορτογάλος προτιμάται αντί του Μαλεζά!!!

Συμπερασματικά ο ΠΑΟΚ έχασε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να το είχε καθαρίσει από το πρώτο 45λεπτο, όταν οι προσπάθειες του Μακ δεν βρήκαν δίχτυα στις πολύ καλές ευκαιρίες που είχε ο Σλοβάκος! Στην επανάληψη η αλλαγή του Κλάους δεν βοήθησε στο ελάχιστο, η ομάδα έχασε τη συνοχή της και ο δραστήριος Ροντρίγκες του πρώτου ημιχρόνου εξαφανίστηκε, όταν άλλαξε πλευρά!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λούι, Γιαννούλης (55' Παντελιάδης), Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ινγκλέσιας, Κουρμπέλης, Μπερτόλιο, Λανθαρότε (46' Αλόκο), Γιάννου, Παπαδόπουλος (79' Μάσα). 

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κόστα, Τζαβέλλας, Βίτορ, Λέοβατς (64' Σάμπο), Τζιόλης, Γκολάσα, Ροντρίγκες, Ζάιρο (46' Αθανασιάδης), Πέλκας, Μακ.

...................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αστέρα στη σέντρα

2ο λεπτό: Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Μακ που από εξαιρετική θέση και χωρίς πίεση σούταρε άουτ!

6o λεπτό: Ανύπαρκτο φάουλ δίνει ο Παππάς σε βάρος του Ροντρίγκες και βάζει τους γηπεδούχους στην περιοχή μας, πέρασε η φάση

8ο λεπτό: Νέο ανύπαρκτο φάουλ του Παππά σε βάρος του Γκολάσα με τον ρέφερι να είναι στα δύο μέτρα! Μακάρι να διαψευστούμε αλλά ο Παππάς δείχνει να είναι σε διατεταγμένη!!!

11ο λεπτό: Κεφαλιά του Ιγκλέσιας άουτ

12ο λεπτό: Μόνο οι οπαδοί του Δικεφάλου ακούγονται στο γήπεδο!

14ο λεπτό: Ο Γλύκος καθαρίζει εντυπωσιακά σέντρα που ήρθε στην περιοχή του, πιάνοντας την μπάλα

16ο λεπτό: Γύρισμα του Λανθαρότε από τα δεξιά, πέρασε άουτ

Κυκλοφορεί την μπάλα ο ΠΑΟΚ στα τελευταία λεπτά, περιμένει πίσω από τη σέντρα ο Αστέρας

22ο λεπτό: Ερειστικός ο Σανκαρέ, τον ανέχεται ο Παππάς!

24ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ! Ο Γκολάσα βρήκε τον Ροντρίγκες που απέφυγε τον αμυντικό, σέντραρε παράλληλα και ο Πέλκας από κοντά με το στήθος άνοιξε το σκορ!

28ο λεπτό: Ο Παππάς χαρίζει την κίτρινη στον Μπερτόλιο για αγκωνιά στον Πέλκα! Έδωσε το φάουλ αλλά όχι την κίτρινη!

33ο λεπτό: Ο Παππάς δεν δίνει φάουλ που έγινε στον Ζάιρο και ήταν και κάρτα, καθώς ο βραζιλιάνος έφευγε στην επίθεση!

35ο λεπτό: Αυτός δεν είναι διαιτητής, είναι κάτι εξωπραγματικό!!! Χαρίζει την κίτρινη και στον Ιγκλέσιας!

38ο λεπτό: Κίτρινη στον Γιάννου για χτύπημα στον Γκολάσα, θα μπορούσε να έχει και άλλο χρώμα η κάρτα, έπεσε πολύ επικίνδυνα στον Ισραηλινό!

39ο λεπτό: Ρεφάρει τις κίτρινες ο Παππάς δείχνοντάς την στον Βίτορ! Πολύ αυστηρή απόφαση με δεδομένο αυτες που δεν έδειξε στους γηπεδούχους!  

41ο λεπτό: Παρατηρήσεις του ... Παππά στον Τούντορ που θα πρέπει να έχει πάθει σοκ με τις αποφάσεις του κορακιού!

45ο λεπτό: Ο Παππάς ξαναβάζει τον Αστέρα στην περιοχή μας με ανύπαρκτο φάουλ που χρεπωθηκε ο Μακ, πέρασε η φάση

45"+1': Αντεπίθεση του ΠΑΟΚ και ο Μακ από πολύ καλή θέση σουτάρει, αλλά ο Μπαντής απέκρουσε σε κόρνερ

Ημίχρονο

Ξεκίνησε η επανάληψη

46ο λεπτό: Αθανασιάδης στη θέση του Ζάιρο και Αλόκο αντί του Λανθαρότε

Ο Κλάους περνάει στην κορυφή με τους Πέλκα - Μακ πίσω του.

3-5-2 ο Αστέρας μετά την είσοδο του Αλόκο

49ο λεπτό: Ο Μπερτόλιο ισοφαρίζει σε μια από τις ελάχιστες επιθέσεις των γηπεδούχων στο ματς!

52ο λεπτό: Ο Παππάς και ο βοηθός ανακαλύπτουν φάουλ του Πέλκα σε βάρος του Γιαννούλη που έπεσε έξυπνα και τους ξεγέλασε. Μάλιστα ο Γιαννούλης τραυματίστηκε πέφτοντας!

55ο λεπτό: Παντελιάδης στη θέση του Γιαννούλη

57ο λεπτό: Ο Ροντρίγκες μπήκε από τα δεξιά, αλλά η σέντρα του σταμάτησε σε σώμα αμυντικού και πέρασε κόρνερ, χωρίς συνέχεια η φάση

Ετοιμάζεται ο Σάμπο να μπει στη θέση του Λέοβατς

58% - 42% η κατοχή υπέρ του ΠΑΟΚ

64ο λεπτό: Κίτρινη στον Ιγκλέσιας και στο ίδιο λεπτό Σάμπο στη θέση του Λέοβατς

65ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα με τον Παπαδόπουλο! Κοιμήθηκε η άμυνα, τόσο στο κέντρο της όσο και στα πλάγια...

67ο λεπτό: Σουτ του Ροντρίγκες άουτ

70ό λεπτό: Και πάλι χαρίζει την κάρτα ο Παππάς σε μαρκάρισμα στον Μακ! Νωρίτερα ο Γλύκος απέκρουσε κεφαλιά με την μπάλα να παίρνει τροχιά προς την εστία

72ο λεπτό: Κίτρινη στον Σάμπο

73ο λεπτό: Ο Μπαντής μπλοκάρει σουτ του Μακ στην αντεπίθεση

74ο λεπτό: Ο Παππάς χαρίζει την 2η κίτρινη στον Ιγκλέσιας!!!

75ο λεπτό: Ο Μακ μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή, αλλά το τελείωμά του ήταν πολύ κακό!

79ο λεπτό: Μάσα στη θέση του Παπαδόπουλου κλείνει τις αλλαγές ο Αστέρας

81ο λεπτό: Σε κόρνερ ο Γλύκος το σουτ του Λούι. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Σανκαρέ με κεφαλιά έκανε το 2-1

87ο λεπτό: Ο Μάσα βγαίνει μόνος με τον Γλύκο μετά από λάθος του Κόστα, αλλά χάνει το κοντρόλ και ο ΠΑΟΚ γλιτώνει το 3-1

88ο λεπτό: Ο Γλύκος και πάλι σώζει τον ΠΑΟΚ αποκρούοντας δύο φορές σουτ των γηπεδούχων!

Τέλος
.......................................................................

Το pregame της αναμέτρησης 

Έφτασε στο γήπεδο η αποστολή του Δικεφάλου, ενώ στις εξέδρες βρίσκεται και η Κ20 που νωρίτερα κέρδισε την αντίστοιχη του Αστέρα με 0-1 

Αρκετό κρύο στην Τρίπολη, χειμωνιάτικο σκηνικό, όπως μπορείτε να δείτε στην photo που ανέβασε η ΠΑΕ στο twitter

50 λεπτά πριν ο Παππάς σφυρίξει τη σέντρα, ελάχιστοι οι θεατές στο γήπεδο, μεταξύ αυτών και οι πρώτοι φίλοι του Δικεφάλου που ήδη μπήκαν στο "Θεοδωρος Κολοκοτρώνης" 

Η αρχική σύνθεση του ΠΑΟΚ:

14:30 Οι παίκτες των δύο ομάδων και οι διαιτητές έχουν βγει για προθέρμανση

Διαβάστε ακόμη...