Τα έβλεπε όλα κόκκινα στη Βέροια! (vid)

Μια πολύ κακή διαιτησία σε παιχνίδι του γάβρου είδαμε και απόψε στη Βέροια! Εκεί που ο Μήτσιος τα έβλεπε όλα ... κόκκινα και έβαλε το χεράκι του για να έρθει το διπλό! 
Τα έβλεπε όλα κόκκινα στη Βέροια! (vid)

Ο εν λόγω ρέφερι που τον απολαύσαμε όλοι μας ΚΑΙ στο περσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Καλλονή, δεν διέκοψε τον αγώνα την ώρα που οι επιστήμονες οι οποίοι βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Ημαθίας έβριζαν τον ΠΑΟΚ και τη Μακεδονία, πετώντας πυρσούς στο γήπεδο, με τον ίδιο να κάνει τα στραβά μάτια, εκτός και αν έχει θέμα με την όρασή του!

Στο 55' ο Ιντέγε και με τη βοήθεια του χεριού του έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 74' ο Ντουρμάζ εκτέλεσε φάουλ-ανακάλυψη του Μήτσιου και έκανε το 0-2. Στο 87' απέβαλε τον Ιμπραΐμ με 2η κίτρινη, ο παίκτης της Βέροιας δεν βρήκε αντίπαλο, αλλά πήρε την άγουσα προς τα αποδυτήρια...

Ο Μήτσιος για ένα ακόμη παιχνίδι, με την συνολική του παρουσία, μάς έβαλε το ερώτημα "γιατί συνεχίζει να σφυρίζει στη λίγκα"!!! Να σημειωθεί πως μέχρι να έρθει το 0-1, ο γάβρος επιθετικά ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ και αν μια ομάδα δικαιούνταν να προηγηθεί στο σκορ αυτή ήταν η γηπεδούχος!

Πηγή photo: sdna.gr

Διαβάστε ακόμη...