"Σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι"

O Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ μίλησε μετά την λήξη του αγώνα του Καυτανζογλείου...
"Σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι"

 Αναλυτικά τόνισε ο Βούλγαρος άσος:

Για τον αγώνα: Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, με σκληρές μονομαχίες. Για εμάς ήταν μία ατυχία καθώς προηγηθήκαμε αλλά δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τη νίκη. Το γκολ θεωρώ πως ήταν φάουλ στον τερματοφύλακά μας.

Για την συνέχεια: Σκεφτόμαστε πλέον το επόμενο παιχνίδι, είπα στους συμπαίκτες μου ότι αυτά συμβαίνουν, αξίζαμε να κερδίσουμε αλλά μερικές φορές ο ένας βαθμός είναι καλύτερος απ' το να μην πάρεις τίποτα. Η ομάδα είναι μια νέα και αυτά συμβαίνουν, όμως παλεύουμε σαν ομάδα, ήμασταν άτυχοι αλλά τώρα τελείωσε. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.

Για τον τρόπο που αγωνίστηκε σήμερα: Μου αρέσει να παίζω όπως σήμερα. μερικές φορές βγαίνω έξω από την περιοχή, όταν μεγαλώνεις μπορείς να βγαίνεις και λίγο πιο έξω για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για το παιχνίδι. Μου αρέσει να παίζω έτσι και να πασάρω στους πιο γρήγορους συμπαίκτες μου.

Για το τι φταίει στην ομάδα:  Δεν νομίζω ότι συμβαίνει κάτι, είναι πολλά τα παιχνίδια, έχουμε πολλούς νέους παίκτες και μαθαίνουμε από τα λάθη μας. παίζουμε ως ομάδα, πλέον κοιτάμε το μέλλον. Δεν υπάρχει λόγος να το σκεφτόμαστε πολύ».

Διαβάστε ακόμη...