Πάει για Δευτέρα (26/10) το ματς με βάζελο;

Ο ΠΑΟΚ με αίτημά του στη Super League ζητάει την αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει στην Τούμπα, για την 8η αγωνιστική. 
Πάει για Δευτέρα (26/10) το ματς με βάζελο;

Το παιχνίδι έχει οριστεί εξ αρχής για τις 25/10 (Κυριακή) και ο ΠΑΟΚ ζητάει να γίνει τη Δευτέρα 26/10. Το σχετικό αίτημα του Δικεφάλου παραλήφθηκε χτες από τη διοργανώτρια αρχή και προωθήθηκε στη Nova. Και σήμερα μάλιστα η αθηναϊκή ομάδα προχώρησε σε διαμαρτυρία, γιατί ισχυρίζεται πως δεν ρωτήθηκε για την αλλαγή ...

Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη 22/10 υποδέχεται για το Europa League την Κράσνονταρ και φυσικά τον βάζελο τον βολεύει πολύ να βρει ένα Δικέφαλο κουρασμένο! Δυστυχώς για αυτόν, εφόσον επικρατήσει η λογική, οι παίκτες του Τούντορ θα έχουν μια επιπλέον μέρα για ξεκούραση.

Παρόμοια κίνηση δεν θα μπορούσε να είχε γίνει για το ματς με τον γάβρο, το οποίο ο Δικέφαλος υποχρεώθηκε να δώσει 72 ώρες μετά τη μάχη με την Ντόρτμουντ, γιατί η εβδομάδα που διανύουμε είναι εβδομάδα αγώνων Εθνικών ομάδων και οι παίκτες θα έπρεπε από Δευτέρα να τεθούν στη διάθεση των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων! 

Να σημειωθεί ότι Super League και Nova συναποφασίζουν για τη μετάθεση αγώνα του πρωταθλήματος και εδώ υπάρχει ένα σοβαρό ερωτηματικό για τη στάση που προτίθεται να κρατήσει το συνδρομητικό απέναντι στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ, η οποία υπέβαλε το αίτημα...

 

Διαβάστε ακόμη...