"Πολλά πράγματα επηρέασαν την ήττα μας"(vid)

O τεχνικός του Δικεφάλου ανέλυσε τους παράγοντες που οδήγησαν στην σημερινή ήττα...
"Πολλά πράγματα επηρέασαν την ήττα μας"(vid)

 Αναλυτικά τόνισε Ο Ιγκόρ Τούντορ: 

Για το παιχνίδι: «Υπάρχουν πολά πράγματα που επηρέασαν για την ήττα μας. Πέτυχαν γκολ στις ευκαιρίες τους, εμείς όχι. Είναι τόσο απλό. Είναι και θέμα ποιότητας. Δεν μπορώ να πω τίποτα για τους ποδοσφαιριστές μας. Δεν μπορώ να πω ότι οι παίκτες μου δεν προσπάθησαν. Ίσως σήμερα δεν ήταν η μέρα μας για να κερδίσουμε».

Για την ενδεχόμενη κούραση της ομάδας : «Νομίζω ότι αυτές οι δύο ημέρες δεν ήταν αρκετές, ξοδεύοντας τόσο πολύ ενέργεια στον αγώνα με την Ντόρτμουντ. Και σωματικά και πνευματικά. Από κει και πέρα κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν είχαν σήμερα το επίπεδο απόδοσης. Είναι και θέμα ποιότητας, ο Ολυμπιακός έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές».

Για τη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων: «Φυσικά υπάρχει διαφορά ποιοότητας, αλλά μερικές φορές στο ποδόσφαιρο αυτό δεν είναι καθοριστικό. Σήμερα αυτό δεν έγινε. ίσως επειδή είχαν έναν πολύ καλό τερματοφύλακα που έσωσε 2-3 γκολ. Κι αυτοί σε δύο περιπτώσεις έβαλαν δύο γκολ. Ίσως είναι τύχη, ποδόσφαιρο, ποιότητα. Δεν ξέρω. Στο τέλος, ίσως άξιζαν τη νίκη. Για μας δεν ήταν από τα καλύτερά μας παιχνίδια. Υπήρχε κόπωση και σκόραραν με την ποιότητά τους».

Γιατί ενώ υπήρχε κούραση δεν προέβη σε περισσότερες αλλαγες: «Εχω πει από την αρχή ότι ο βασικός κορμός είναι 14-15 αλλά σε τέτοια παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα πρέπει να παίξεις με τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι παιχνίδια για να δώσεις ευκαιρία σε κάποιον να δείξει ότι αξίζει».

Για τις αλλαγές που επέλεξε να κάνει: «Ο Κίτσιου βγήκε γιατί θέλαμε να γίνουμε πιο επιθετικοί. Ο Πέλκας που ήταν από τους πιο σημαντικούς παίκτες μας στα προηγούμενα παιχνίδια, δεν βρίσκεται στη στιγμή του. Μπορώ να πω ότι υποφέρουμε όταν δεν είναι καλά, γιατί μπορεί να σου δώσει το απρόβλεπτο. Κι όταν δεν είναι καλά είμαστε πιο προβλέψιμοι σαν ομάδα γενικότερα».

Για το αν θέλουν βελτίωση τα στημένα: «Το πιο σημαντικό είναι αυτός που εκτελεί τα στημένα. Για μας ο Μακ, Πέλκας, Κάρσε,. Όσο κι αν δουλέψεις αν το χτύπημα δεν είναι καλό. Είναι και θέμα ποιότητας».

Για το πόσο ικανοποιημένος είναι από τα χαφ της ομάδας: «Επέλεξα τον Κάτσε γιατί πίστευα ότι θα μπορούσε να δώσει περισσότερα. Δεν είμαι ικανοποιημένος. Στα περισσότερα παιχνίδια δεν έχουμε πάρει τίποτα. Η ομάδα έχει τρεις γραμμές κι εμείς έχουμε πάρει μία ασίστ από τους μέσους μας».

Αν θεωρεί  λάθος που συνέχισαν όταν τραυματίστηκε ο Κωνσταντινίδης: «Ήταν κάτι απίστευτο. Είναι θέμα εμπειρίας. Όταν ένας δικός μας παίκτης είναι κάτω οι άλλοι έπρεπε να μετακινηθούν, τώρα είναι αργά».

Για το θέμα της ποιότητας: «Απλά συγκρίνω τις δύο ομάδες. Όταν παίζεις με μία ομάδα με 15χρονα παιδιά μπορείς να πεις ότι έχω ποιοτητα και καλή ομάδα. Οταν παίζεις με μία ομάδα που κέρδισε πριν λίγες ημέρες την Άρσεναλ, βλέπεις ότι ακόμη δεν έχεις φτάσει σε αυτό το επίπεδο».

Αν οι μεταγραφές έγιναν για να κοντράρει ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό: «Όταν κάνεις μεταγραφές προσπαθείς να πάρεις τους καλύτερους με τα χρήματα που έχεις κι όχι με το μυαλό πώς θα χτυπήσεις τον Ολυμπιακό. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι μεγάλο ζήτημα για τον σύλλογο να κερδίσει το πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...