"Τώρα κοιτάμε την Ντόρτμουντ..."

Ο Δημήτρης Πέλκας σε δηλώσεις του επεσήμανε πως, η νίκη επί του Ατρόμητου θα δώσει ψυχολογία στην ομάδα ενόψει Ντόρτμουντ και Ολυμπιακού.
"Τώρα κοιτάμε την Ντόρτμουντ..."

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Η σημερινή ήταν μία πολύ σημαντική νίκη μέσα σε μία δύσκολη έδρα. Βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα για να κάνουμε τη ανατροπή και να πάρουμε το παιχνίδι. Συνεχίζουμε με συγκέντρωση για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Πέμπτης. Έχουμε μπροστά μας μια βδομάδα με δύο δύσκολα παιχνίδια. Πρώτα σκεφτόμαστε την Ντόρτμουντ. Είναι πολύ δύσκολο αυτό το παιχνίδι, γιατί ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι. Ασφαλώς για εμάς είναι πολύ καλό για την ψυχολογία μας που γυρίσαμε το ματς στο Περιστέρι και φτάσαμε στη νίκη σε 30 λεπτά...

Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας για να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο και σε μία φάση που δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Δεν είναι καλό που με λίγες φάσεις δεχθήκαμε γκολ! Αυτό θα πρέπει να το διορθώσουμε.

Όσο για τη συνέχεια: "Κοιτάμε τη Ντόρτμουντ. Το ματς της Πέμπτης θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι".

Διαβάστε ακόμη...