Να τη λιώσει στο καμίνι της Τούμπας!

Για την 4η αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ...
Να τη λιώσει στο καμίνι της Τούμπας!

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από τη σελίδα μας.

Η αθηναϊκή ομάδα ανεβαίνει στην Τούμπα μετά από δύο χρόνια, λόγω της επιλογής της να πέσει στη Γ' Εθνική ώστε να "καθαρίσει" με τα χρέη της, παρά το γεγονός ότι λίγα χρόνια νωρίτερα είχε υπαχθεί στο άρθρο 44 (εξού και το ... κούλα 44)!

Ο Ιγκόρ Τούντορ δεν υπολογίζει για απόψε τους τραυματίες Τσίμιροτ, Λέοβατς, Αντονις, τον Γκολάσα για ... θρησκευτικούς λόγους, τους Κοροβέση - Πόζογλου - Σκόνδρα που κόπηκαν από τον τεχνικό της ομάδας, ο οποίος μετά το τέλος της χτεσινής προπόνησης επέλεξε και πήρε στην αποστολή τους:  Όλσεν, Γλύκο, Τζαβέλλα, Βίτορ, Κόστα, Μαλεζά, Κίτσιου, Κωνσταντινίδη, Κάτσε, Σάμπο, Τζιόλη, Χαρίση, Μυστακίδη, Μακ, Πέλκα, Ροντρίγκες, Ζάιρο, Αθανασιάδη και Μπερμπάτοφ.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν οι: Όλσεν κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Κόστα - Βίτορ - Τζαβέλλας, στα χαφ Κωνσταντινίδης - Τζιόλης - Κάτσε - Ροντρίγκες, μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο ο Πέλκας και επιθετικό δίδυμο Αθανασιάδης - Μακ...

Η Τούμπα απόψε θα είναι ένα πραγματικό καμίνι, καθώς πρόκειται για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς και με δεδομένο ότι ο κόσμος είναι ζεστός για την ομάδα καθώς βλέπει πως μια μεγάλη προσπάθεια είναι σε εξέλιξη! Απαιτείται όμως πολύ μεγάλη  προσοχή από όλους μας, καθώς όπως τονίστηκε από την ΠΑΕ, οι κανόνες της Λίγκας είναι ακόμη πιο αυστηροί και μπορεί εύκολα να επιβληθεί βαριά τιμωρία για κεκλεισμένων των θυρών στους επόμενους αγώνες.

Και ποιοι είναι οι επόμενοι αγώνες: Πρώτα έρχεται ο γάβρος και ακολουθεί ο βάζελος! Καταλαβαίνει ο καθένας τι σημαίνει να γίνει/γίνουν οι αγώνες χωρίς κόσμο, εξαιτίας της απερισκεψίας μιας μικρής μερίδας συνοπαδών...  

Όσον αφορά την ΑΕΚ, ο Δέλλας αναμένεται να παρατάξει κάτω από την εστία τον Μπαρόχα και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Γκάλο, Κολοβέτσιο, Τζανετόπουλο και Σοϊλέδη. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Γιόχανσον, Ανάκογλου, Μπουονανότε και Σιμόες και επιθετικό δίδυμο Αραβίδης - Βάργκας. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ανέστης, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Κορδέρο, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Κρισάντους (δύο θα κοπούν).

Διαιτητής ορίστηκε ο Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Ευθυμιάδη - Φραγκιαδάκη, 4ος ο Παππάς και παρατηρητής διαιτησίας ο Μπέγκος...

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με την αθηναϊκή ομάδα ΕΔΩ

 

Διαβάστε ακόμη...