Η ώρα του "rotation"

Τον Ολυμπιακό Βόλου αντιμετωπίζει το απόγευμα της Κυριακής ο "Δικέφαλος" στην Τούμπα έχοντας κατά νου μόνο το τρίποντο της νίκης. O αγώνας θα  καλυφθεί ραδιοφωνικά από το Paokmania Web Radio (banner δεξιά).
Η ώρα του "rotation"
Πέρασαν σχεδόν 20 χρόνια από την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ φιλοξένησε στην Τούμπα την ομάδα του Βόλου σε αγώνα πρωταθλήματος και μάλιστα σε εκείνο το ματς την είχε φιλοδωρίσει με τρία τεμάχια...

Σε λίγες ώρες λοιπόν ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τους Θεσσαλούς  σε ένα παιχνίδι που θα αρχίσει τελικά στις 6:15, θα μεταδοθεί από novasports2 και θα  καλυφθεί ραδιοφωνικά από το paokmania web radio, από όπου μπορείτε να το ακούσετε κάνοντας  κλικ ΕΔΩ

Όπως όλα δείχνουν ο  προπονητής του "Δικέφαλου", θα υποχρεωθεί στο αυριανό παιχνίδι σε ένα "rotation" μιας και  τα συνεχόμενα παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκαν βασικοί  παίκτες του ΠΑΟΚ το τελευταίο χρονικό διάστημα, τον αναγκάζουν να αφήσει κάποιους από αυτούς στον πάγκο δίνοντάς τους κατ΄αυτόν τον τρόπο τις απαραίτητες ανάσες .

Έτσι είναι σίγουρο  πως κάποια νέα πρόσωπα θα δώσουν το παρόν στην ενδεκάδα του  αυριανού παιχνιδιού. Καταπονημένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια  είναι ο Γκαρσία που θα κάτσει στον πάγκο για να πάρει τις ανάσες που χρειάζεται, με τον Φωτάκη να παίρνει φανέλα βασικού. Ανάσες ξεκούρασης και για τον Λίνο, στη θέση του οποίου θα δούμε τον Σνάουτσνερ.

Το αναμενόμενο λοιπόν rotation  στο αυριανό παιχνίδι δεν αποκλείεται να περιλαμβάνει τους παίκτες που προαναφέρθηκαν. Για τη θέση του τερματοφύλακα  ο Κρέσιτς είναι και πάλι ο επικρατέστερος να αγωνιστεί αφήνοντας στον πάγκο τον Κώστα  Χαλκιά, ο οποίος παρεπιπτόντως είναι έτοιμος αν χρειαστεί να βοηθήσει.

Θεωρείται βέβαιη η επιστροφή στο δεξί άκρο της άμυνας του Ανίς Μπουσαιντί. Στο αριστερό άκρο θα παίξει ο Σνάουτσνερ. Στα χαφ θα ξεκινήσει ο Φωτάκης (στη θέση του Γκαρσία), ενώ στην επίθεση,  ο Σαλπιγγίδης θα  ξεκινήσει στην κορυφή, δεξιά  ο Βιεϊρίνια και αριστερά  ο Ελ Ζαρ.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους εξής: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Μπουσαϊντί, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτολο, Ζουέλα
Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε από χθες την αποστολή, η οποία αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές (θα κοπούν τρεις): Γιακούποβιτς, Ρόκα, Μπρέσκα, Κάστρο, Ντολεζάι, Μάρτιν, Μόνχε, Σανκαρέ, Σέλεζι, Τομάς, Ούμπιντες, Αλβάρες, Ζαραδούκα, Καμπάνταης, Καπετάνος, Πλιάγκα, Ρίκκα, Ρόκας, Σολάκης, Ψυχογιός και Φραντζιπάνε.

Στην Τούμπα θα βρεθούν αύριο το απόγευμα στη θύρα 8 και περίπου 400 φίλοι του Βόλου, αφού τόσα είναι τα εισιτήρια που πήρε η ομάδα του Ολυμπιακού.

 

Διαβάστε ακόμη...