Παιχνίδι που θα κρίνει πολλά ...

Φτάσαμε αισίως στην 5η αγωνιστική των φετινών play offs, με τον προτελευταίο της ειδικής βαθμολογίας ΠΑΟΚ, να υποδέχεται στην Τούμπα τον τελευταίο Ατρόμητο ... 
Παιχνίδι που θα κρίνει πολλά ...

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:30 θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1 και θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας...

Ο Δικέφαλος, χωρίς νίκη στη μίνι διοργάνωση -μετράει δύο ισοπαλίες και δύο ήττες- ξέρει πολύ καλά πως αν δεν καταφέρει σήμερα να πάρει το τρίποντο μπλέκει για τα καλά σε περιπέτειες, καθώς το σενάριο να τερματίσει τελευταίος ... φουντώνει για τα καλά!

Μια τελευταία θέση που εκτός από το ηθικό κομμάτι -είναι ντροπή για την ομάδα να υπολείπεται στη βαθμολογία από χωριά- έχει να κάνει και με το πότε θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, καθώς η 4η θέση στα play offs σημαίνει ξεκίνημα στις 16 Ιουλίου.

Αν η ομάδα κερδίσει, αναζωπυρώνει τις ελπίδες της ακόμη και για την κατάληψη της 2ης θέσης (απευθείας ομίλους Europa League). Για να συμβεί αυτό, πολλά θα εξαρτηθούν από το τι θα κάνει ο ελλιπής Αστέρας στη Λεωφόρο και φυσικά τα πάντα θα κριθούν στο ματς της Κυριακής του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη. Θυμίζουμε πως σε περίπτωση ήττας των Αρκάδων σήμερα και δικής μας νίκης, ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τον Αστέρα για δύο αποτελέσματα!

Στην κόψη του ξυραφιού έχει φτάσει η κατάσταση, με το κλίμα όμως στις τάξεις της ομάδας να μην είναι το καλύτερο δυνατόν μετά τις δύο απανωτές ήττες από τον βάζελο, που σκόρπισαν την γκρίνια, την αμφισβήτηση και την απογοήτευση ...   

Ο τεχνικός της ομάδας, πήρε στην αποστολή 20 παίκτες: Ιτάνζ, Γιακουμή, Πούγγουρα, Τζαβέλλα, Βίτορ, Κόστα, Ρατς, Σκόνδρα, Κίτσιου, Κωνσταντινίδη, Κάτσε, Σαββίδη, Μαντούρο, Τζιόλη, Πόζογλου, Μακ, Αθανασιάδη, Παπαδόπουλο, Περέιρα και Κουλούρη.

Απόντες οι Γλύκος, Σαλπιγγίδης, Δεληγιαννίδης οι οποίοι είναι τραυματίες, ο Παπαγιαννόπουλος (παραμένει στην κατάψυξη για λόγους που δεν μάθαμε ακόμη) και ο Εγιάλ Γκολάσα , ο οποίος πήρε ειδική άδεια (μαζί με πρόγραμμα αποθεραπείας) και μετέβη στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους...

Αμφίβολοι είναι ο Αθανασιάδης και ο Μακ, αμφότεροι έχουν ενοχλήσεις και η συμμετοχή τους θα εξαρτηθεί την τελευταία στιγμή. Στο αρχικό 4-4-2 αναμένεται να ξεκινήσουν ο Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Κωνσταντινίδης - Κόστα - Βίτορ - Ρατς, στη μεσαία γραμμή Μακ (ή Πόζογλου) - Κάτσε - Τζιόλης - Κίτσιου και στην επίθεση τις δύο θέσεις διεκδικούν Παπαδόπουλος - Κλάους - Περέιρα.

Όσον αφορά τον Ατρόμητο, ο Νιόμπλιας πήρε μαζί του στην αποστολή τους: Γκορμπούνοφ, Μπάρκα, Κιβρακίδη, Κούρο, Λαζαρίδη, Αγκουαζί, Δημούτσο, Μπάλλα, Κατσουράνη, Μαρσελίνιο, Νάστο, Καραμάνο, Γεωργίου, Καράσκο, Παπάζογλου, Ούμπιντες, Φυτανίδη, Γκαρσία, Ναπολεόνι, Μπρίτο. 

Απών μόνο ο ... Κοντοές, αν βέβαια θεωρείται απουσία αυτή...

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Δασκαλόπουλος, με βοηθούς τους Σταθόπουλο - Αλεξέα και 4ο τον Βοσκάκη.

Το άλλο παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης, θα ξεκινήσει στις 18:15

Διαβάστε ακόμη...