"Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε"

Ο Κυριάκος Σαββίδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, σε δηλώσεις του επεσήμανε πως ο στόχος της ομάδας είναι πλέον η 2η θέση στα play offs...
"Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε"

Aναλυτικά τα όσα είπε: 

Η άποψή του για το παιχνίδι: "Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ και στη συνέχεια χάσαμε την αγωνιστική ισορροπία μας. Δεν μας έβγαιναν τα μαρκαρίσματα, αλλά τα έχει αυτά το ποδόσφαιρο. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε. Στόχος μας είναι πλέον η 2η θέση. Μπροστά μας είναι το ματς με τον Ατρόμητο". 

Σε ερώτηση για την εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ, απάντησε: "Δεν μπορώ να καταλάβω τι λειτουργεί λάθος και παρουσιάζουμε αυτή την εικόνα. Δεν είμαι εγώ εκείνος που θα κρίνει το γιατί. Αυτό που έχω να πω είναι πως θα πρέπει να προσπαθήσουμε για να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε στη συνέχεια. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε και στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν".

Όσο για τον τραυματισμό του, δήλωσε: "Είναι μια κράμπα στο αριστερό πόδι και ένα χτύπημα λίγο πάνω από τον αστράγαλο. Δέχθηκα ένα δυνατό χτύπημα πάνω στη φάση, αλλά δεν δείχνει να είναι κάτι σοβαρό".

Διαβάστε ακόμη...