"Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες"

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο ΓΧ, μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκού στην Τούμπα...
"Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες"

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

Αναφερόμενος στο παιχνίδι, αρχικά είπε: "Σήμερα θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο, αλλά ήρθε και ο τραυματισμός του Αθανασιάδη.  Δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε και τον τραυματία Μακ και ουσιαστικά παίζαμε με 10 παίκτες για αρκετή ώρα. Το παιχνίδι νομίζω κρίθηκε στις λεπτομέρειες που σήμερα δεν ήταν με τον ΠΑΟΚ"

Όσο για τη συνέχεια:  "Όλα τα παιχνίδια στα play offs  είναι πολύ σημαντικά. Bέβαια θέλουμε να δούμε πόσοι έχουμε μείνει υγιείς, γιατί έχουμε από σήμερα καινούρια προβλήματα. Και η δεύτερη θέση είναι για τον σύλλογο σημαντική, ώστε να κερδίσουμε χρόνο. Υπάρχει μία αρρωστημένη κατάσταση! Καμία ποδοσφαιρική λογική δεν υπάρχει. Για τρίτη χρονιά παίζουμε με το μαχαίρι στο λαιμό και αυτόπ μας δίνει μόνο αρνητική ενέργεια. Σίγουρα αυτό επηρεάζει και τους ποδοσφαιριστές, τους δημιουργεί ακόμη πιο μεγαλη πίεση. Αναρωτιέμαι αν είναι Τούμπα αυτή, έτσι όπως την έχουμε γνωρίσει; Να βρίζουν κάποια πρόσωπα από τα πρώτα λεπτά; Αυτό που λείπει από την ομάδα είναι η ποδοσφαιρική λογική. Ελπίζω ο νέος αθλητικός διευθυντής να φέρει αυτή την ποδοσφαιρική λογική. Πραγματικά ελπίζω με το βιογραφικό που έχω δει και τις γνώσεις που διαθέτει να φέρει μία σωστή ποδοσφαιρική λογική στην ομάδα".

Για την παρουσία του μεγαλομετόχου στον πάγκο, είπε: "Είναι αηδίες αυτές που άκουσα Δεν είπε ποτέ σε μένα τι να κάνω κι από ότι γνωρίζω δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο και στους άλλους προπονητές. Ήρθε μόνο για να εμψυχώσει τόσο την ομάδα όσο και τον προπονητή. Δεν λέω ότι αυτό είναι σωστό. Άνθρωποι που είναι δίπλα του προσπαθούν να του επιβάλουν άρρωστες απόψεις. Εγώ τον γνωρίζω και υπάρχει μία αμοιβαία εκτίμηση μεταξύ μας".

Για τα σχόλια που έχουν γίνει για τον ίδιο ανέφερε: "Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι τι λένε αυτοί που συνεργάζονται μαζί μου Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι απέξω. Ρωτήστε λοιπόν αυτούς με τους οποίους συνεργάζομαι. Όλα τα υπόλοιπα πολύ εύκολα τα λέμε"

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο λειτουργίας της άμυνας: "Σήμερα η άμυνά μας είχε κρατήσει μέχρι ένα σημείο τόσο ο Κίτσιου όσο και ο Τζιόλης και ο Τζαβέλλας. Το πρόβλημά μας είναι στο γκολ. Κάποια στιγμή θα δεχθείς κι ένα γκολ και θα χάσεις. Είναι ξεκάθαρο πως μας λείπει το εύκολο γκολ, αλλά μετά από τόσα παιχνίδια δεν είναι και τόσο τυχαίο το γεγονός ότι δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Η κατάσταση είναι δύσκολη αυτή την στιγμή πρέπει να φερθούμε σαν άνδρες όλοι μας, να κοιτάξουμε την ομάδα, γιατί είναι πολύ σημαντικά τα παιχνίδια που μένουν και η 2η θέση είναι σημαντική γιατί σου δίνει απευθείας την θέση στους ομίλους του Εuropa League"

Διαβάστε ακόμη...