Διακρίσεις για Περέιρα-Ρατς-Σκόνδρα!

Best Goal της χρονιάς ο Φακούντο Περέιρα! Ρατς και Σκόνδρας ψηφίστηκαν στην καλύτερη 22άδα του πρωταθλήματος, στη σχετική ψηφοφορία που διοργάνωσε το συνδρομητικό κανάλι...  
Διακρίσεις για Περέιρα-Ρατς-Σκόνδρα!

Με 51% η γκολάρα που σημείωσε ο Φακούντο Περέιρα στο "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό, ανακηρύχτηκε το καλύτερο της σεζόν...

Ο Αργεντίνος δήλωσε για τη διάκριση αυτή: "Ήταν μια ευχάριστη ανάμνηση αυτό το γκολ, ένα σπουδαίο παιχνίδι, ήταν μια περίεργη φάση το μόνο που σκέφτηκα ήταν να σουτάρω γιατί ερχόταν ένας αντίπαλος. Μόλις είδα την μπάλα στα δίχτυα χάρηκα πάρα πολύ. Έκανα σαν τρελός το πανηγύρισα με τους συμπαίκτες μου και έδωσα χαρά στον κόσμο μας που μας περίμενε στο αεροδρόμιο. Είμαι χαρούμενος που παίρνω αυτό το βραβείο. Είναι μια τεράστια τιμή για μένα".

Θυμηθείτε το...

Ο Γιάννης Σκόνδρας και ο Ραζβάν Ρατς ψηφίστηκαν στην καλύτερη 22άδα του πρωταθλήματος.

Διαβάστε τις δηλώσεις τους:

Σκόνδρας: «Όλοι οι παίκτες προσπαθούν να καταξιωθούν στις ομάδες τους και αυτά τα βραβεία είναι μια επιβράβευση. Ευχαριστώ αυτούς που με ψήφισαν. Πήγαμε αρκετά καλά αλλά το κυριότερο είναι να καταξιώνεσαι σαν σύνολο. Θα δουλέψω σκληρά για να έρθουν τέτοιες ευχάριστες στιγμές και τα επόμενα χρόνια».

Ρατς: «Γενικά αυτού του τύπου τα βραβεία είναι κίνητρο για τον καθένα για να πετύχει περισσότερα πράγματα, διότι όσο περισσότερα πετυχαίνεις τόσο περισσότερα θες. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα ένα προσωπικό βραβείο. Προσωπικά μου δίνει κίνητρο για την επόμενη σεζόν ούτως ώστε να κυνηγήσω κι άλλες προσωπικές διακρίσεις και να κάνω κάτι ακόμα καλύτερο στη νέα αγωνιστική περίοδο».

Αναλυτικά αυτοί που ψηφίστηκαν:

Τερματοφύλακες: Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα), Ρομπέρτο (Ολυμπιακός), Γκορμπούνοφ (Ατρόμητος)

Αμυντικοί: Σκόνδρας (ΠΑΟΚ), Λούι (Αστέρας Τρίπολης), Σανκαρέ (Αστέρας Τρίπολης), Αναστασιάδης (Καλλονή), Ταυλαρίδης (Παναθηναϊκός), Ρατς (ΠΑΟΚ), Μαζουακού (Ολυμπιακός)

Μέσοι: Καλτσάς (Βέροια), Μαρτίνες (Παναιτωλικός), Τετέ (Πλατανιάς), Κλέιτον (Ξάνθη), Ντομίνγκες (Ολυμπιακός), Ζέκα (Παναθηναϊκός), Κόντος (Κέρκυρα), Κολοβός (Πανιώνιος)

Επιθετικοί: Ίλιτς (ΠΑΣ Γιάννινα), Μπαράλες (Αστ. Τρίπολης), Ίγκορ (Πανθρακικός), Καρέλης (Παναθηναϊκός)

Το βραβείο για την καλύτερη δήλωση της χρονιάς το πήρε ο Άγγελος Αναστασιάδης ο οποίος παίρνοντας το βραβείο είπε: «Ποτέ δεν σκέφτομαι τι θα πω, λέω ότι μου έρχεται εκείνη τη στιγμή που σημαίνει πως είναι πραγματικά όλα αυτά. Το χεις βιώσει κάτι για να το πεις ειδάλλως πρέπει να σκέφτεσαι ώρες, να προετοιμαστείς για μια ερώτηση ή μια απάντηση. Όλα αυτά είναι γνήσια αλλά δυστυχώς στο ποδόσφαιρο τα πράγματα δεν είναι πάντα τόσο γνήσια. Αυτό για μένα είναι πάρα πολύ άσχημο. Έχω πει πολλές φορές πως μου είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσω ανθρώπους που λένε ψέματα. Το απεχθάνομαι το ψέμα. Είναι προτιμότερο να μου πεις το χειρότερο πράγμα που μπορεί να με ενοχλήσει από το να μου πεις ψέματα».

Τέλος ένας παίκτης που δεν ανήκει επίσημα στον ΠΑΟΚ, αλλά θα ανήκει σύντομα, ο Νίκος Κοροβέσης, πήρε το βραβείο της καλύτερης ασίστ, για την τελική πάσα που έδωσε στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ξάνθη...

 

Διαβάστε ακόμη...