Παραίτηση Δαλούκα!

Παραιτήθηκε ή τον παραίτησαν;
Παραίτηση Δαλούκα!
Την απόφαση να μην ξανασφυρίξει παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ γνωστοποίησε ο Γιώργος Δαλούκας με επιστολή που έστειλε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο Θεσσαλός διαιτητής, που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και προέδρου της Σούπερ Λιγκ, Βαγγέλη Μαρινάκη εξαιτίας του πέναλτι που καταλόγισε στο Κλεάνθης Βικελίδης υπέρ του Παναθηναϊκού, τόνισε πως αποχωρεί ώστε να διευκολύνει το έργο της ΕΠΟ και της ΚΕΔ.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία και ο Σοφοκλής Πιλάβιος είχε βρεθεί σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση μετά την απαίτηση του Μαρινάκη να καρατομηθεί ο Δαλούκας και ο διεθνής διαιτητής, που έχει οριστεί ήδη σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στην υπόθεση ο ίδιος.

Αναλυτικά η επιστολή του Δαλούκα: «Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και η αξιοπρέπεια μου, δεν μού επιτρέπουν στην παρούσα φάση να διευθύνω αγώνες της Σούπερ Λιγκ μετα τη λάσπη που δέχτηκα, για μια απόφαση μου στον αγώνα αρη - παναθηναικού.

Για να διευκολύνω την ΕΠΟ και την ΚΕΔ δηλώνω την απόφαση μου να μην μετέχω σε αγώνες της Σούπερ Λιγκ. Εύχομαι η απόφαση μου αυτή να αποφορτίσει την ατμόσφαιρα και να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά».

Πηγή: in.gr

 

Διαβάστε ακόμη...