Δηλώσεις παιχτών

Διαβάστε μέσα στο κείμενο δηλώσεις των Λίνο, Κρέσιτς και Κουτσιανικούλη  αμέσως μετά το ματς στην Τρίπολη...
Δηλώσεις παιχτών
Λίνο:"Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε δύο καλές ευκαιρίες. Η αντίπαλη ομάδα έμεινε αργότερα με παίκτη λιγότερο και είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Πιστεύω ότι στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα από τον Αστέρα. Παίξαμε πολύ καλά και αμυντικά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κρατάμε τον  ένα βαθμό".

Κρέσιτς: "Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο ματς και στο τέλος πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι καλό για εμάς. Παίξαμε για ένα μισάωρο με παίκτη παραπάνω, αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ. Ακολουθεί μία πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς και πρέπει να συγκεντρωθούμε, για να πάρουμε τη νίκη στον αγώνα με την Μπριζ. Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι. Πρέπει να αφήσουμε πίσω το σημερινό αποτέλεσμα και να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι."

Κουτσιανικούλης:"Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Παίξαμε με παίκτη παραπάνω και δεν πήραμε τη νίκη. Αρχή είναι ακόμα. Ψάχνουμε τα πατήματά μας και πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο ο αγωνιστικός χώρος. Προσπαθήσαμε, αλλά έτσι όπως πήγε ο αγώνας πιστεύω ότι η ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς. Τώρα αυτό το παιχνίδι τέλειωσε και κοιτάμε το επόμενο, όπου πρέπει να κερδίσουμε."

Διαβάστε ακόμη...