"Θα μαζέψουμε όλη μας τη θετική ενέργεια"

Ο Γ.Χ. , στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Πανιώνιο, μίλησε για τους πολλούς τραυματισμούς παικτών της ομάδας αλλά και τα επερχόμενα play offs.
"Θα μαζέψουμε όλη μας τη θετική ενέργεια"

Αναλυτικά: 

Αναφερόμενος στο παιχνίδι είπε: "Εμείς ήρθαμε για να κερδίσουμε παρά τα προβλήματά μας. Προσπαθήσαμε να το πετύχουμε αυτό μέχρι το τελευταίο λεπτό. Για 60-65 λεπτά ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, όσο βέβαια παίχθηκε ποδόσφαιρο, γιατί στο τέλος δεν έγινε παιχνίδι. Δίνω τα συχγαρητήριά μου στον Πανιώνιο για την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία. Η Λιγκα χρειάζεται ομάδες με τη δυναμική του Πανιωνίου. Ήδη λείπουν αρκετά χρόνια μεγάλες ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Ηρακλής".

Για τις συνέπειες των τραυματισμών είπε: "Μας προβληματίζουν οι τραυματισμοί. Για τη συνέχεια θα μαζέψουμε όλη μας τη θετική ενέργεια να ξεκινήσουμε τα play offs και να τελειώσουμε όπως πρέπει τη χρονιά, δηλαδή να πάρουμε την πρώτη θέση".

Σχολιάζοντας το ματς τόνισε: "Νομίζω πως δεν παίχθηκε πολύ ποδόσφαιρο σήμερα. Ο Πανιώνος έπαιζε μια κατηγορία και για αυτό χρησιμοποίησε όλα τα μέσα για να πάρει τον πολύτιμο βαθμό. Τελειώσαμε το παιχνίδι έχοντας στην 11άδα πολλά παιδιά από την ακαδημία μας. Πιέσαμε ψηλά αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε άλλες ευκαιρίες".

Και συνέχισε: "Είχαμε μια δύσκολη χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Σήμερα δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα εκτός από τη φάση με τον Γιάννου στο πρώτο ημίχρονο. Κρατάμε την καλή αμυντική παρουσία μας το τελευταίο δίμηνο, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε και στην επίθεση".

Για τους τραυματισμούς της Παρασκευής δήλωσε: "Είδαμε μέσα σε 10 λεπτά να φεύγουν τρεις παίκτες από την προπόνηση. Ο Παπαδόπουλος σήμερα τραυματίστηκε, ο Αθανασιάδης έχει ένα τράβηγμα, ενώ και ο Βίτορ αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό".

Για την παρουσία του Νομπόα στα play offs είπε: "Ο Νομπόα για τρία ματς θα είναι σίγουρα μαζί μας, θα το παλέψουμε και για ένα τέταρτο παιχνίδι. Έχουμε τα προβλήματά μας και ελπίζω να βοηθήσει και ο κόσμος στη συνέχεια. Ελπίζω να έρθει σε όλα τα παιχνίδια".

Τέλος σε ερώτηση για τον Σαλπιγγίδη και τον Μαντούρο, απάντησε: "Ο Σαλπιγγίδης πίστευα ότι θα είναι έτοιμος για να είναι σήμερα στην αποστολή, αλλά δυσκολεύεται να μπει  με την ομάδα. Ο Μαντούρο είναι καλά, έχει ακόμη ένα θέμα με το χέρι, αλλά θα είναι διαθέσιμος για τη συνέχεια.

Διαβάστε ακόμη...