"Ευχαριστώ τον κόουτς για την ευκαιρία που μου δίνει"

O Ευθύμης Κουλούρης μίλησε  για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα ενόψει των play off,καθώς και για την δική του παρουσία στον Δικέφαλο...
"Ευχαριστώ τον κόουτς για την ευκαιρία που μου δίνει"

Αναλυτικά τόνισε:

Για τo αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΣ: "Δεν ήμασταν ικανοποιημένοι. Θέλαμε τη νίκη. Ήταν ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει χάσει από τις ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις. Θέλαμε τη νίκη, θα συνεχίσουμε έτσι και με την δουλειά θα έρθουν τα αποτελέσματα.

Για την δική του παρουσία στην ομάδα: "Προσωπικά παιχνίδι με παιχνίδι είμαι καλύτερος. Ευχαριστώ τον κόουτς για την ευκαιρία που μου δίνει, πέρασα ένα πολύ δύσκολο διάστημα. Έχω κοιτάξει τα λάθη μου, ξέρω που φταίω. Εγώ το αφήνω πίσω αυτό το διάστημα και κοιτάω μπροστά. Όλοι κάνουμε λάθη, δεν θέλω να μιλάω γι΄αυτό που έγινε την προηγούμεν περίοδο και όπως είπα ευχαριστώ τον προπονητή για την ευκαιρία που μου δίνει."

Για την συνέχεια στο πρωτάθλημα και τα play off: "Δεν γίνονται θαύματα από την μια μέρα στην άλλη, προπόνηση με προπόνηση θα προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι."

Διαβάστε ακόμη...