"Φεύγω 27 Μαΐου!"

Ο Κριστιάν Νομπόα φαίνεται πως πήρε την απόφαση του σχετικά με το πότε θα φύγει από την Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί με την Εθνική ομάδα του Ισημερινού.
"Φεύγω 27 Μαΐου!"

Όπως δήλωσε ο ίδιος σε ραδιοφωνική εκπομπή της πατρίδας του (δηλώσεις που αναδημοσιεύει το equgol.com) θα φύγει από την Ελλάδα με προορισμό τον Ισημερινό στις 27 Μαίου. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως θα παίξει μόλις σε δύο αγώνες των πλέι οφ με τον Δικέφαλο καθώς αυτά θα ξεκινήσουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στις 20 Μαίου (16 Μαίου είναι ο τελικός).

Έτσι ο Νομπόα θα μπορεί να αγωνιστεί στις 20 και στις 24 Μαίου καθώς στις 27 που θα ταξιδέψει σύμφωνα με τους δικούς του ισχυρισμούς ο ΠΑΟΚ θα παίζει τρίτο αγώνα.

Αυτό για τον ΠΑΟΚ είναι καλύτερο από το τίποτα καθώς ο έμπειρος χαφ θα έπρεπε να ενσωματωθεί με την ομάδα του Ισημερινού στις 22 Μαίου κάτι που σημαίνει ότι θα έχανε όλα τα ματς των πλέι οφ ή στην καλύτερη περίπτωση να προλάβαινε ένα.

«Τα πλέι οφ ξεκινούν στις 20 Μαίου. Θα παίξω δύο ματς και θα έρθω. Σύμφωνα με τον κανονισμό της FIFA πρέπει να βρίσκομαι στην Εθνική δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του Κόπα Αμέρικα. Θα πετάξω για τον Ισημερινό στις 27 Μαίου», αποκάλυψε ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...