(Έ)κατσε στο δεξί "παράθυρο"...

Για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας την Κέρκυρα με γκολάρα του Κάτσε στο 83', παρά το ότι έπαιζε με 10, λόγω αποβολής του Ρατς...
(Έ)κατσε στο δεξί "παράθυρο"...

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον Ιτάνζ κάτω από δοκάρια, τους Ρατς, Βίτορ, Τζαβέλλα, Κωνσταντινίδη στην άμυνα, Τζιόλη, Κάτσε, Νομπόα στη μεσαία γραμμή και Αθανασιάδη, Περέιρα, Μακ στην επίθεση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς, αλλά ο ΠΑΟΚ στο 16' βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ με τον Μακ. Ο Σλοβάκος πήρε εξαιρετική μπαλιά από τον Περέιρα, βρέθηκε προ του Κουτζαβασίλη, αλλά το σουτ του το κόντραρε ο Καρντόσο με προβολή την τελευταία στιγμή.

Ο ΠΑΟΚ έδειχνε πως τον ενδιέφερε πρώτα να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Ιτάνζ και στη συνέχεια με αντεπιθέσεις να τρυπήσει την άμυνα των γηπεδούχων.

Στο 34ο λεπτό, είχαμε τεράστια χαμένη ευκαιρία με τον Περέιρα που μετά από μπαλιά του Μακ μπήκε στην περιοχή αλλά σούταρε απελπιστικά άουτ! Ήταν η 2η κλασική ευκαρία για τον Δικέφαλο, σε ένα πρώτο ημίχρονο από το οποίο έλειψαν γενικά οι φάσεις... Αν πάντως κάποια ομάδα δικαιούνταν γκολ, αυτή ήταν ο ΠΑΟΚ.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης ο ΠΑΟΚ και πάλι δεν πατούσε καλά στο γήπεδο, όπως συνέβη και στην αρχή της αναμέτρησης. Με παθητικό παιχνίδι, χωρίς ενέργεια και με πολλά λάθη, δεν μπορούσε να απειλήσει, κάνοντας την Κέρκυρα να μοιάζει με θηρίο. Στο 65ο λεπτό, είδε δεύτερη κίτρινη ο Ρατς, και έμεινε με 10 ο ΠΑΟΚ! Μεγάλο λάθος του Ρουμάνου που άφησε την ομάδα με παίκτη λιγότερο σε πολύ κρίσιμο σημείο!

Δύο λεπτά αργότερα ο Σκόνδρας μπήκε στη θέση του Περέιρα, το σχήμα έγινε 4-4-1, με τον Αθανασιάδη μοναδικό προωθημένο. Ο ΠΑΟΚ δεν απείλησε μέχρι το 84', αλλά σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο Κάτσε με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Κοτζαβασίλη και χάρισε στον Δικέφαλο το υπερπολύτιμο τρίποντο!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Γκομέζ, Σιόντης (90' Ανδρεόπουλος), Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Καρντόσο (77' Λεάλ), Γκαζαριάν, Μαρκόφσκι, Κόντος (64' Φάμπιο), Χαβίτο. 

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Τζαβέλλας, Βίτορ, Ρατς, Τζιόλης,  Κάτσε (92' Γκολάσα), Νομπόα, Περέιρα (67' Σκόνδρας), Αθανασιάδης, Μακ (74' Κουλούρης).

.......................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Καλοκαιράκι στην Κέρκυρα, με ηλιοφάνεια και υψηλή για την εποχή θερμοκρασία...  

Μαζί με την αποστολή και ο γιος του μεγαλομετόχου.

Στο γήπεδο η αποστολή με τους παίκτες να κάνουν την καθιερωμένη βόλτα στον αγωνιστικό χώρο που δεν είναι και στα καλύτερά του! 

Εκτός αποστολής έμεινε ο Πόζογλου.

4-3-3 ο ΠΑΟΚ, 4-2-3-1 για τους γηπεδούχους. Αρκετός κόσμος στο γήπεδο, υπάρχουν και οπαδοί του Δικεφάλου, περίπου 70 και ενώ η Κέρκυρα είχε ανακοινώσει πως δεν υπάρχουν εισιτήρια!!! Υπάρχουν όμως πολλές άδειες θέσεις στις εξέδρες... Να σημειωθεί πως ακαδημία της Θεσσαλονίκης (Τούμπα) που βρέθηκε για τουρνουά στο νησί, δεν της επετράπει να μπει στο γήπεδο, ενώ τους συμβούλεψαν να μην  κυκλοφορούν με ασπρόμαυρα στο νησί!!! Αυτά από την Κέρκυρα! 

Στο γήπεδο οι ομάδες σε λίγο η έναρξη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα

Αναγνωριστικό το παιχνίδι στα πρώτα του λεπτά

4ο λεπτό: Άρχισε τις κωλοτούμπες ο (βλα)Χαβίτο!

7ο λεπτό: Γκομέζ και Βενέτης κλείνουν τον διάδρομο στον Μακ, δεν δίνει τίποτε ο Θάνος. Υπάρχει φράγμα στη φάση που δεν δόθηκε, λίγο έξω από την περιοχή της Κέρκυρας. 

11ο λεπτό: Τακουνάκι του Περέιρα στον Μακ που μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια, σούταρε, για να στείλει την μπάλα στην εξωτερική πλευρλα των διχτύων...

14ο λεπτό: Κίτρινη στον Νομπόα από τον Θάνο που θεώρησε (με το μυαλό του) πως παρεμπόδισε εκτέλεση φάουλ

Φτάσαμε στο 15, οι γηπεδούχοι είναι πιο ορεξάτοι στο παιχνίδι...

16ο λεπτό: Φοβερή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Μακ (μετά από μπαλιά του Περέιρα) που από πολύ καλή θέση σούταρε και ο Καρντόσο με προβολή απομάκρυνε!

17ο λεπτό: Κεφαλιά του Μαρκόφσκι, άουτ. Στο ξεκίνημα της φάσης υπάρχει φάουλ στον Ρατς που δεν δόθηκε

20ό λεπτό: Κίτρινη στον Γκομέζ για μαρκάρισμα στον Κάτσε

22ο λεπτό: Η Κέρκυρα απειλεί και πάλι με τον Μαρκόφσκι που πήρε την κεφαλιά και ο Ιτάνζ απέκρουσε

23ο λεπτό: Κίτρινη και στον Ρατς

27ο λεπτό: Σουτ του Περέιρα, μπλόκαρε ο Κουτζαβασίλης

30ό λεπτό: Δίνεται ανύπαρκτο φάουλ του Κάτσε στον Καρντόσο, τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ θα έβγαζε επικίνδυνη επίθεση...

32ο λεπτό: Σέντρα του Ρατς, κεφαλιά του Κλάους που δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε και δεν ανησύχησε ο Κουτζαβασίλης

34ο λεπτό: Τεράστια χαμένη ευκαιρία του Περέιρα που μετά από μπαλιά του Μακ μπήκε στην περιοχή αλλά σούταρε απελπιστικά άουτ! Ζητάνε οφ σάιτ τα ταγάρια από την κερκίδα, η φάση είναι καθαρή...

41o λεπτό: Ο ΠΑΟΚ κέρδισε φάουλ στα αριστερά, πήγε να το εκτελέσει ο Κάτσε, δεν έπιασε η κομπίνα καθώς αμυντικοί απομάκρυναν...

43ο λεπτό: Ακούσιο χέρι του Βίτορ σε σουτ του Βενέτη, σωστά δεν δόθηκε κάτι.

Ημίχρονο στην Κέρκυρα

Ξεκίνησε η επανάληψη, χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες

48ο λεπτό: Πλάγιο εκτέλεσε ο Ρατς, ο Τζιόλης πήρε την κεφαλιά προς τα πίσω, μπλόκαρε ο Κουτζαβασίλης

Λάθη του Τζιόλη στα τελευταία λεπτά... Αργή η ανάπτυξη του ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της επανάληψης. Παίχτηκαν ήδη 10 λεπτά και ο Δικέφαλος δεν έχει δημιουργήσει υποψία απειλής. Πιο ορεξάτοι δείχνουν οι γηπεδούχοι

56ο λεπτό: Σε κόρνερ του Ρατς από τα δεξιά, Αθανασιάδης και Τζαβέλλας βρέθηκαν στο έδαφος, ο Θάνος δεν είδε κάτι. Η φάση είναι παρόμοια με το πέναλτι που πήρε ο Παναιτωλικός στην Τούμπα, από τον Δημητρόπουλο.

Γκολάσα - Κίτσιου ξεκίνησαν ζέσταμα ...

61ο λεπτό: Ανύπαρκτο φάουλ χρεώνεται ο Ρατς, βάζει την Κέρκυρα στην περιοχή μας ο Θάνος. Ο Ιτάνζ, την έδιωξε σε κόρνερ...

63ο λεπτό: Σουτ του Χαβίτο, σε κόρνερ ο Ιτάνζ

64ο λεπτό: Στη θέση του Κόντου ο Φάμπιο

65ο λεπτό: Δεύτερη κίτρινη στον Ρατς, με 10 ο ΠΑΟΚ! Μεγάλο λάθος του Ρουμάνου που αφήνει την ομάδα με 10 σε πολύ κρίσιμο σημείο!

67ο λεπτό: Σκόνδρας στη θέση του Περέιρα

70ό λεπτό: Κίτρινη στον Μαρκόφσκι, καλά θα κάνει να δείξει και μια στον θεατρίνο με το 7, που από την αρχή κάνει τρελά μακροβούτια!

71ο λεπτό: Φάουλ για κάρτα στον Γκαζαριάν, δεν την έδειξε ο Θάνος

73ο λεπτό: Πάλι θέατρο ο Χαβίτο...

74ο λεπτό: Κουλούρης στη θέση του Μακ, που είχε άλλη μια μετριότατη παρουσία

77ο λεπτό: Λεάλ στη θέση του Καρντόσο

79ο λεπτό: Κίτρινη στον Κάτσε. Το φάουλ του Λεάλ από καλή θέση σταμάτησε στο τείχος

80ό λεπτό: Κίτρινη στον Λεάλ, βρήκε τον Νομπόα στο πρόσωπο

Ο Γκολάσα θα είναι η τελευταία κίνηση του Γ.Χ.

83ο λεπτό: Φάουλ στον Κλάους ο Λεάλ, μπορούσε να δει και κάρτα, θα ήταν η 2η. Το φάουλ το εκτέλεσε ο Κάτσε στο "Γ" και ... ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

Ασύλληπτο σουτ και πανέμορφο γκολ!!!

86ο λεπτό: Κίτρινη στον Γκαζαριάν, εμπόδισε τον Ιτάνζ

90ό λεπτό: Ανδρεόπουλος στη θέση του Σιόντη

3 λεπτά οι καθυστερήσεις, παίζονται ήδη

92ο λεπτό: Γκολάσα στη θέση του Κάτσε

Τέλος

Διαβάστε ακόμη...