Ζήτησε επ' αόριστον αναβολή...

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ζήτησε από την ΕΠΟ την επ´αόριστον διακοπή των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου ...
Ζήτησε επ' αόριστον αναβολή...

Αυτό προέκυψε με από συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους Γιώργο Μποροβήλο (πρόεδρος Super League), Σπύρο Καλογιάννη (πρόεδρος Football League) και Βαγγέλη Τοπολιάτη (αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ).

Παράλληλα προτείνει -σύμφωνα με όσα έρχονται από την Αθήνα- τη διάλυση των συνδέσμων και τη μετατροπή τους σε ... λέσχες!!!

O υφυπουργός Αθλητισμού με δήλωσή του επεσήμανε: "Είχα μια μακρά συνάντηση με τις Αρχές του ποδοσφαίρου. Τους εξέφρασα τη δυσάρεστη θέση που βρίσκεται η κυβέρνηση για να πάρει μέτρα κάτι που κατ' επανάληψη έχουμε τονίσει. Σε λίγο θα συναντήσω το προεδρείο του ΠΣΑΤ, στις 6 θα συναντήσω τον πρωθυπουργό και θα προβούμε στις ανακοινώσεις που θα είναι προϊόν αυτών των συναντήσεων".

Αυτό που μένει αδιευκρίνιστο είναι αν η πρόταση του Κοντονή αφορά αποκλειστικά το ποδόσφαιρο, καθώς από χθες (24/2) έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως σκοπεύει να σταματήσει κάθε αθλητική δρασρτηριότητα, εξαιτίας των επεισοδίων στον αγώνα βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, αλλά και όσα έχουν γίνει κατά καιρούς και σε άλλα σπορ...

Διαβάστε ακόμη...