Ευκαιρία για νέα αρχή στο Περιστέρι...

Ένα ακόμη εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:30 στο Περιστέρι τον Ατρόμητο...
Ευκαιρία για νέα αρχή στο Περιστέρι...

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας. Δεν λείπουν και πάλι τα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Γλύκος παραμένει τραυματίας, ο Τζανδάρης είναι τιμωρημένος, ο Κατσικάς αποκλείστηκε από την αποστολή για τους γνωστούς λόγους, ενώ οι Τζαβέλλας - Σπυρόπουλος παραμένουν μόνιμα αποκλεισμένοι από την πρώτη ομάδα.  

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και πήρε στην αποστολή είναι οι: Ιτάνζ, Γιακουμής, Δεληγιαννίδης, Αθανασιάδης, Γκολάσα, Κίτσιου, Κουλούρης, Κάτσε, Κωνσταντινίδης, Μακ, Παπαγιαννόπουλος, Νομπόα, Πόζογλου, Περέιρα, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας, Κόστα, Τζιόλης, Βίτορ.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Ρατς, Βίτορ, Κόστα, Σκόνδρας, στη μεσαία γραμμή Γκολάσα, Κάτσε, Νομπόα και στην επίθεση Μακ, Αθανασιάδης Περέιρα.

Στα ευχάριστα για τον Δικέφαλο η επιστροφή στην αποστολή του Αλάξανδρου Τζιόλη, μετά από δίμηνη απουσία λόγω τραυματισμού, μια απουσία που σίγουρα στοίχισε πολύ στην ομάδα! Ο Άγγελος Αναστασιάδης μιλώντας για την αναμέτρηση υπογράμμισε:  "Ελπίζω να κάνουμε μία καινούργια αρχή, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής, παίζοντας με μία καλή ομάδα, η οποία άλλαξε προπονητή. Τον Νίκο τον Νιόπλια τον γνωρίζω πάρα πολύ καλά, είναι ένα παιδί που δουλεύει πάρα πολύ και είναι γνώστης του αντικειμένου. Γίνεται ακόμα πιο δύσκολη η προσπάθεια η δικιά μας την Κυριακή, λόγω του ότι οι ποδοσφαιριστές όταν έρχεται ένας καινούριος προπονητής, συνήθως προσπαθούν να δείξουν ό,τι καλύτερο έχουν. Γι' αυτό η δική μας αποστολή θα είναι ακόμα πιο δύσκολη".

Όσον αφορά τον αντίπαλο, θα παρουσιαστεί με νέο τεχνικό στον πάγκο του (Νιόμπλιας) και στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 19 ποδοσφαιριστές: Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Νάστος, Κιβρακίδης, Κούρος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κατσουράνης, Μπάλλας, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπρίτο, Καραμάνος, Μαρσελίνιο, Αγκουαζί, Καράσκο, Παπάζογλου, Ναπολεόνι, Ούμπιντες.

Διαιτητής του παιχνιδιού ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Αρετόπουλος, με βοηθούς τους Σωτηρόπουλο, Βερρή.

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας με τον Ατρομητο ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...