Σημεία και τέρατα στη Βέροια!

Φοβερά πράματα συνέβησαν στη Βέροια στο παιχνίδι της τοπικής ομάδας με τον γάβρο, στο οποίο ο θρήνος κέρδισε με 0-2!
Σημεία και τέρατα στη Βέροια!

Ο Ιωαννίδης τα έβλεπε όλα κόκκινα, έσπρωξε τον θρήνο όσο μπορούσε, άφησε την Βέροια με 10 (κόκκινη ο Μπαλάφας) και φυσικά ανάλογη ήταν και η συνέχεια! Για ίδιες παραβάσεις ο Ιωαννίδης τιμώρησε τη Βέροια και στους παίκτες της ομάδας του μαρινάκη (είναι στο γήπεδο) έκλεινε ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ  τα μάτια!

Η τοπική ομάδα έπαιξε με παίκτη λιγότερο από το 12'... Πάντως στη φάση αποβολής του ο Μπαλάφας δεν φαίνεται να λέει κάτι μεμπτό προς τον ρέφερι, καθώς απομακρύνεται και δεν απευθύνεται σε αυτόν. Τώρα τι άκουσε ο καλός στρατιώτης Ιωαννίδης, ένας Θεός ξέρει!

Την ίδια ώρα οι επιστήμονες που βρέθηκαν στην κερκίδα ασχολούνταν με τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη.

Στο 75' ο ιωαννίδης άφησε την Βέροια με 9 (!!!) αποβάλλοντας τον Μπατιόν με 2η κίτρινη σε φάση που δεν υπάρχει ούτε φάουλ. Ο νταής με το Νο2, στην πλάτη αυτό το ανθρωπάκι που την επόμενη Κυριακή έρχεται Τούμπα, είχε το θράσος να ζητησει τα ρέστα από τον παίκτη της Βέροιας την ώρα που εβγαινε από το γήπεδο! 

Είναι ο ορισμός της ξεφτίλας αυτό που έγινε στη Βέροια! Για την ιστορία ο γάβρος κέρδισε με 0-2 και στο ματς υπήρχε μεγάλη ένταση, με τον ρέφερι να δίνει ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

 

Διαβάστε ακόμη...