"Αγγελάρα να το ξέρεις ..."

"Αγγελάρα να το ξέρεις, το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις"...
"Αγγελάρα να το ξέρεις ..."

Με αυτό το σύνθημα υποδέχτηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ την αποστολή του Δικεφάλου στην Κέρκυρα, δείχνοντας τη μεγάλη τους εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Άγγελου Αναστασιάδη... Ο μακροβιότερος στον πάγκο του ΠΑΟΚ προπονητής, ο άνθρωπος που έβαλε φέτος την ομάδα σε πορεία τίτλου, αναγνωρίζεται από τον κόσμο σαν πρωτεργάτης της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται στο σύλλογο.

Η αγάπη του κόσμου που ζει εκτός Θεσσαλονίκης για τα τέσσερα ιερά γράμματα, είναι μια αγάπη άδολη, που δεν επηρεάζεται από φωνές των ερτζιανών, αλλά οριοθετείται από αγνά και αυθόρμητα αισθήματα. Το ίδιο συμβαίνει και σε όλες τις πόλεις στις οποίες παίζουν οι ομάδες μας, με πρόσφατο παράδειγμα τα όσα έγιναν στη μακρινή Ρόδο, όπου οι εκεί συνοπαδοί δίδαξαν κυριολεκτικά ΠΑΟΚ σε όλη την Ελλάδα με την απίστευτη συμπεριφορά τους στο παιχνίδι που έγινε στο Βενετόκλειο.

Επιστρέφοντας στα τρέχοντα, αρχίζει να διαφαίνεται μια διάθεση του μεγαλομετόχου να ενισχύσει ουσιαστικά την ομάδα, με προσθήκες ποιοτικές, που μπορούν να βελτιώσουν την αγωνιστική εικόνα του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ, ώστε τον Μάϊο να είμαστε όλοι καλά και η ομάδα να αλλάξει επιτέλους επίπεδο.

Αυτό που θεωρώ πολύ σημαντικό είναι να αφήσουμε πίσω την εσωστρέφεια, να δείξουμε εμπιστοσύνη και να σταθούμε επιτέλους μαζικά δίπλα στον ΠΑΟΚ, γεμίζοντας την Τούμπα και φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο την "γκάβλα" που έχει χαθεί τα τελευταία χρόνια...

Δεν νοείται ο ΠΑΟΚ να είναι στην κορυφή και η Τούμπα να έχει 7-8.000 κόσμο. Συσπείρωση και στήριξη όσο ποτέ, χρειάζονται τη δεδομένη χρονική στιγμή και τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Πιστέψτε το και αφήστε το "εγώ" μακριά από αυτό που όλοι μας αγαπάμε!

 

Διαβάστε ακόμη...