"Είμαι υπεύθυνος για την απειθαρχία"...

Εμφανώς απογοητευμένος ο προπονητής του ΠΑΟΚ, στάθηκε στο γεγονός ότι υπήρξε αγωνιστική απειθαρχία που έπαιξε μεγάλο ρόλο στην ήττα από τα Γιάννενα.
"Είμαι υπεύθυνος για την απειθαρχία"...

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του :

Άλλες φορές, οι αντίπαλοί δεν έφταναν στην περιοχή μας και τώρα φτάνουν. Αυτό σημαίνει αγωνιστική απειθαρχία και υπεύθυνος είμαι εγώ γι αυτό . Η μόνη πραγματική δικαιολογία ίσως είναι ότι τα περισσότερα παιδιά είναι νέοι. Έχουμε πολλή ταλαιπωρία. Εγώ όμως δε θέλω δικαιολογίες. Παίζεις με μια ομάδα η οποία παίζει εντός έδρας θέλει να κερδίσει και επόμενο είναι να πληρώνεις τα λάθη. Όσα κάναμε σήμερα τα πληρώσαμε. θα μπορούσαμε να προηγηθούμε με τη διπλή ευκαιρία και να είναι εντελώς διαφορετικό το αποτέλεσμα.

Σχετικά με την επιστροφή σας εδώ;

Το έχω πει και το ξαναλέω. Όπου πάω να δουλέψω προσπαθώ να κάνω φίλους. Δόξα τω Θεώ εδώ έχω πολλούς φίλους. Όλους όσους είναι στα Γιάννενα. Και με τον κόσμο έχω τη σχέση που πρέπει να έχω. Είναι αμοιβαίο. Δεν αλλάζει ανάλογα με το αποτέλεσμα.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουν καλές γιορτές και μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί μου έδωσαν το δικαίωμα να είμαι εδώ προπονητής.

Για όσα ακούγονται περί εθνικής;

Γίνεται μια προσπάθεια από όλες τις πλευρές να υπάρξει αποπροσανατολισμός , με πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση. Εμένα σε όλη τη καριέρα μου με διώχνανε. Ποτέ δε πούλησα ομάδα, ποτέ δεν έκανα κάτι που να δημιουργεί πρόβλημα. Ξέρετε τώρα μου συμβαίνει εντελώς το αντίθετο. Όταν ήμουν στη Κύπρο με ζητούσαν ομάδες και τους έστελνα πρώτα στην εκεί ομοσπονδία. Τώρα είναι το ανάποδο. Δε γνωρίζω από πού προέρχονται όλα αυτά. Είναι τιμή να είσαι στην εθνική, αλλά δε μπορώ να είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ και να συζητάω αλλού. Ακόμα και η Ρεάλ Μαδρίτης να έρθει το ίδιο θα κάνω. Κι όταν ήμουν στον Εδεσσαϊκό με ζήτησε ο ΠΑΟΚ και πάλι όχι είπα.

Σχετικά με τον Κατσικά και τις εξελίξεις στο συμβόλαιο;

Εμένα το μυαλό και η σκέψη μου είναι στη Λιβαδειά. Μετά από αυτό, θα καθίσουμε να συζητήσουμε. Είχαμε πριν μια βδομάδα συζήτηση και είπαμε τελείως διαφορετικά πράγματα. Αν έχει πάρει απόφαση να φύγει, τότε αλλάζουν τα δεδομένα. 

Διαβάστε ακόμη...