"Τελικός" στους Ζωσιμάδες ...

Ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι έχει να δώσει σήμερα (18/12) στα Γιάννινα με αντίπαλο τον ΠΑΣ, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Super League...
"Τελικός" στους Ζωσιμάδες ...

O αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:15, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας. Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν έχει στη διάθεσή του, τους Κατσικά, Τζαβέλλα, Ρατς, Τζιόλη και Μακ και θα προσπαθήσει να καλύψει τα κενά τους εκ των έσω.

Στην αποστολή, που έφτασε χτες στα Γιάννενα, πήρε τους παρακάτω 20 παίκτες:  Γλύκο, Ιτάνζ, Γκολάσα, Κίτσιου, Κουλούρη, Κωνσταντινίδη, Κάτσε, Μαντούρο, Περέιρα, Ποζατζίδη, Παπαδόπουλο, Πόζογλου, Σαββίδη, Σαλπιγγίδη, Σκόνδρα, Σπυρόπουλο, Τζανδάρη, Βίτορ, Πούγγουρα και Αθανασιάδη.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμλένεται να βρεθούν: Γλύκος κάτω από τα δοκάρια, Κίτσιου - Σκόνδρας - Βίτορ - Ποζατζίδης στην άμυνα, Γκολάσα - Τζανδάρης - Κάτσε στη μεσαία γραμμή και Σαλπιγγίδης - Αθανασιάδης - Περέιρα στην επίθεση, χωρίς βέβαια να αποκλείονται οι εκπλήξεις από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ...

Ο Αναστασιάδης μιλώντας για το παιχνίδι, μεταξύ των άλλων τόνισε: "Παίζουμε διαδοχικά παιχνίδια σε πολύ βαριά γήπεδα, σε αγωνιστικούς χώρους όχι πολύ καλούς και καταλαβαίνετε ότι με αυτές τις συνθήκες είναι πάρα πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθεις. Όλες οι ομάδες του κόσμου έχουν απώλειες σε αυτές τις διοργανώσεις και με αυτό τον τρόπο που λειτουργεί το πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε πολλά προβλήματα, θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν να ετοιμαστούμε γι' αυτό το παιχνίδι και να πάμε για να κρατηθούμε στην κορυφή χωρίς απώλειες".

Όσον αφορά τους γηπεδούχους, ο Πετράκης συμπεριέλαβε στην αποστολή τους:  Βελλίδη, Σωτηρίου, Ντάσιο, Μιχαήλ, Στρούνα, Ναδάλες, Χαρίση, Τζημόπουλο, Μανιά, Λίλα, Γιάκο, Ακόστα, Ίλιτς, Τσάβες, Σαπαλίδη, Τσουκαλά, Σκόνδρα, Κοροβέση, Αυγενικού.

Διαιτητής ορίστηκε ο Βοσκάκης με βοηθούς τον Δημήτρη Βερρή από τη Λέσβο και τον από Γιώργο Σταυρουλάκη από το Ρέθυμνο.

Θυμηθείτε την  προϊστορία του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...