O Σιδηρόπουλος σφυρίζει με Ατρόμητο

Η ΚΕΔ όρισε τον Τάσο Σιδηρόπουλο του συνδέσμου Δωδεκαννήσου, να είναι ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-Ατρόμητος, που θα γίνει την Κυριακή στην Τούμπα.
O Σιδηρόπουλος σφυρίζει με Ατρόμητο

Αναλυτικά οι διαιΟ 35χρονος διεθνής διαιτητής θα επιστρέψει στο γήπεδο του ΠΑΟΚ μετά από έναν περίπου χρόνο, μετά το περυσινό ΠΑΟΚ-Άρης 3-1 που ήταν και το μοναδικό ματς του περυσινού πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ, το οποίο διηύθυνε. Άλλες δυο φορές έχει διατητεύσει σε ΠΑΟΚ-Ατρόμητος, στα πλέι οφ της σεζόν 2011-12, όταν οι Περιστεριώτες επικράτησαν 0-1 και για το πρωτάθλημα 2012-13 (13 Ιανουαρίου 2013) με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Ο Σιδηρόπουλος είναι διεθνής από το 2011 και φέτος διαιτήτευσε για πρώτη φορά ματς των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ (Αθλέτικ Μπιλμπάο-Σαχτάρ Ντόνετσκ 0-0) ενώ αυτό θα είναι το τέταρτό του ματς στο Πρωτάθλημα, μετά τα: ΑΕΛ Καλλονής-ΠΑΟ 2-0, Ολυμπιακός-ΟΦΗ 3-0 και ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 3-1, ενώ ήταν ο διαιτητής στην αναμέτρηση Κυπέλλου Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός 0-1.

Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών) και Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας) που συνήθως τον πλαισιώνουν και στους ευρωπαϊκούς αγώνες, τέταρτος διαιτητής ο Ανδρέας Παπάς (Αθηνών) και παρατηρητής διαιτησίας ο Γιάννης Τσαχειλίδης (Πειραιά).

τητές της 7ης αγωνιστικής της Super League:

Βέροια - Λεβαδειακός: Αλέξανδρος Αρετόπουλος

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος: Τάσος Σιδηρόπουλος

Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα: Τάσος Παπαπέτρου

Εργοτέλης - Ολυμπιακός: Αριστομένης Κουτσιαύτης

Καλλονή - Κέρκυρα: Στέφανος Μαντάκης

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ: Γιώργος Κομίνης

Πλατανιάς - Ξάνθη: Χρήστος Μήτσιος

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός: Γιώργος Κύζας

Νίκη Βόλου - Πανθρακικός: Ιωάννης Καμπαξής

Διαβάστε ακόμη...