Επικίνδυνη αποστολή στα Χανιά

Για τη 2η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στα Χανιά τον επικίνδυνο Πλατανιά και αναζητά το πρώτο διπλό στο φετινό πρωτάθλημα...
Επικίνδυνη αποστολή στα Χανιά

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:15, θα μεταδοθεί τηλεοπτιικά από το Novasporst2, ενώ θα υπάρχειο συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος επιστρέφει σήμερα σαν αντίπαλος της ομάδας την οποίο προπονούσε πριν έρθει στον ΠΑΟΚ, γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες της αναμέτρησης  σε δηλώσεις του τόνισε: «Γνωρίζω τη φιλοσοφία της ομάδας. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί οι οποίοι αγαπάνε πραγματικά την ομάδα, της συμπαραστέκονται και μπορώ να πω την αγκαλιάζουν απ' όλες τις πλευρές και με όλους τους τρόπους. Και γι' αυτό είναι και στην κατηγορία. Αυτός είναι ο πιο βασικός λόγος. Συν το ότι έχουν πάντα μια πλειάδα καλών ποδοσφαιριστών. Τώρα έχουν κι έναν πολύ καλό προπονητή. Τους είδαμε στο πρώτο παιχνίδι που έπαιξαν με τον Ατρόμητο, ήταν πάρα πολύ καλοί. Εχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεκριμένοι, συγκεντρωμένοι, πάρα πολύ πειθαρχημένοι, πρέπει να έχουμε πάρα πολύ καλή απόδοση για να μπορέσουμε ν' ανταπεξέλθουμε και να πάρουμε το αποτέλεσμα εκείνο το οποίο θα μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε πιο ήρεμοι στη συνέχεια».

Ο τεχνικός του Δικεφάλου δεν υπολογίζει για σήμερα τον φορμαρισμένο Φακούντο Περέιρα, ο οποίος θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του, τους τραυματίες Κίτσιου - Κωνσταντινίδη - Γκολάσα, τον νεοαποκτηθέντα Δημήτρη Παπαδόπουλο, καθώς και τον ... Ιτάνζ.   

Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και πήρε στην αποστολή είναι οι: Γλύκος, Γιακουμής, Αθανασιάδης, Μακ, Μάρτενς, Πόζογλου, Σαββίδης, Ποζατζίδης, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κατσικάς, Κουλούρης, Κάτσε, Μαντούρο, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Τζιόλης.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να ξεκινήσουν, ο Γλύκος κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Σκόνδρας - Βίτορ - Τζαβέλλας - Ρατς, αμυντικά χαφ Κάτσε - Μαντούρο, στη μεσαία γραμμή Σαλπιγγίδης (ή Μάρτενς) - Τζιόλης  - Μακ και στην κορυφή της επίθεσης ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Αν ο Αναστασιάδης επιλέξει 4-4-2, στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν Μακ - Κάτσε - Τζιόλης - Μάρτενς και επιθετικό δίδυομο Αθανασιάδης - Σαλπιγγίδης (ή Κουλούρης)...

Ο Δικέφαλος στη σημερινή του προσπάθεια θα έχει τη συμπαράσταση περίπου 300 οπαδών του, που θα βρεθούν στο γήπεδο των Περιβολίων από διάφορα μέρη της Κρήτης, αλλά και τη Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο τεχνικός του Πλατανιά στην 19μελή αποστολή συμπεριέλαβε τους:  Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ιτούα, Κοκκαλά, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μπανανά, Μπεριάν, Ναζλίδη, Νέπλιακ, Περιστερίδη, Τέτε, Τζίλβαν, Τόρες και Τσουράκη. Απών ο Κέβιν Ολιμπά που ταλαιπωρείται από τραυματισμό...

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο ... Καλογερόπουλος με βοηθούς τους Ακρίβο και Τουμπακάρη, με 4ο τον Παπαπέτρου.

Θυμηθείτε την φτωχή προϊστορία του Δικεφάλου στα Χανιά με αντίπαλο τον Πλατανιά, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...