Φώναζε: "Βούλγαροι θα σάς γαμ.."

Με αφορμή το κυριακάτικο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον γάβρο στην Τούμπα, αναδημοσιεύουμε κείμενο που είχε ανέβει σε ιστοσελίδα μετά τον ημιτελικό του Κυπέλλου, για να θυμηθούμε τις συμπεριφορές κάποιων ανθρώπων της ομάδας του Πειραιά...
Φώναζε: "Βούλγαροι θα σάς γαμ.."

Πηγή: sport103.gr 

Απίστευτη ήταν η πρόκληση του υπευθύνου επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαππά, που είχε το θράσος να συγκρίνει τον ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο. Πήρε, όμως, πληρωμένη απάντηση από τον δημοσιογράφο Γιώργο Βένη, που τον έβαλε στη θέση του άμεσα.

ΦΩΝΑΖΕ «ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜ...»

Ξέφυγε από κάθε όριο ο Γιάννης Μανιάτης με τη συμπεριφορά του ακόμη και μετά την αποβολή του από τον Μάνταλο. Και τι δεν έλεγε μέσα στα αποδυτήρια, όταν σαν ταύρος σε υαλοπωλείο φώναζε δυνατά: «Βούλγαροι θα σας γαμ.». Άμεσα αντέδρασαν αρκετοί παίκτες του ΠΑΟΚ που του ζητούσαν προστακτικά να σταματήσει αυτό το μένος του που προήλθε από τον αποκλεισμό τού Ολυμπιακού από τον τελικό. Ο Μάνταλος, που ήταν παρών, έγραψε αλήθεια όλα όσα έλεγε ο διεθνής παίκτης του Ολυμπιακού;

ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΙΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ!

Και τι δεν έκαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια που φιλοξενήθηκαν στην Τούμπα. Από το μένος τους, για τον καθαρό αποκλεισμό τους, έσκισαν αρκετά από τα δερμάτινα καθίσματα που έχουν τοποθετηθεί εδώ και αρκετούς μήνες από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων. Προκάλεσαν, αποδεδειγμένα, φθορές και η ΠΑΕ πρέπει να δείξει με φωτογραφίες τι συνέβη για να δει όλος ο κόσμος.

Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΡΟΛΟ «ΠΥΓΜΑΧΟΥ»

Μιλάνε για βία στον Ολυμπιακό και τσιμπιούνται όλοι για να αντιληφθούν το μέγεθος της παραπληροφόρησης που επιχείρησαν στο σύνολό τους σχεδόν όλα τα μέσα ενημέρωσης από την Αθήνα. Είναι ενδεικτική η φωτογραφία που παραθέτουμε. Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, ο Ισά, μαζί με έναν ακόμη γενειοφόρο που φορούσε φόρμα του Ολυμπιακού, με υψωμένες τις γροθιές τους έξω από την καταπακτή, απειλούν τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Αυτή είναι μία πραγματική πρόθεση για άσκηση βίας από επίσημα στελέχη των «ερυθρολεύκων».

ΕΡΙΧΝΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ

Ο Μάνταλος δεν έγραψε στο φύλλο αγώνα ούτε τις απίστευτες προκλήσεις του Κώστα Μανωλά μετά το τέλος του αγώνα. Ο οποίος έριχνε μπουνιές με μίσος σε άνδρα της ασφαλείας, χωρίς ουσιαστικό λόγο και αιτία. Ο νεαρός αμυντικός ξεπέρασε κάθε όριο με τη συμπεριφορά του και μόνο χάρη στην «πυροσβεστική» παρέμβαση που επιχείρησαν παίκτες του ΠΑΟΚ αποσύρθηκε στα αποδυτήρια. Η βία δεν είναι απρόσωπη, έχει και ονοματεπώνυμα και στην προκειμένη περίπτωση ο παίκτης του Ολυμπιακού ήταν ένας από τους εκφραστές της.

Διαβάστε ακόμη...