"Έρχονται κρίσιμα παιχνίδια, να είμαστε σοβαροί"...

Ο αρχηγός της ομάδας σήμερα, Δημήτρης Σαλπιγγίδης σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το παιχνίδι, δήλωσε χαρούμενος για το ρεκόρ των γκολ που έσπασε σήμερα, τόνισε ωστόσο πως η πρόκριση κόντρα στον ΟΣΦΠ θα έρθει στο γήπεδο και οχι με βαρύγδουπες δηλώσεις...
"Έρχονται κρίσιμα παιχνίδια, να είμαστε σοβαροί"...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

"Το πρώτο μέρος ήταν καλό, παίξαμε καλά και δεν αφήσαμε περιθώριο στον αντίπαλο. Στο δεύτερο δεν ήμασταν καλοί, είχαμε μόνο κάποια ξεσπάσματα. Γενικά ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε τη νίκη.

Είναι μήνυμα εν όψει του ημιτελικού;

Δεν θέλουμε να στείλουμε μήνυμα. Πρέπει να βελτιωνόμαστε. Είχαμε κάποια σταθερότητα, αλλά έρχονται κρίσιμα παιχνίδια και ελπίζουμε να είμαστε σοβαροί. Θα δούμε στη συνέχεια.

Για την εικόνα της Τούμπας;

Αν δεν κάνω λάθος σπάσαμε ένα ρεκόρ της ιστορίας της ομάδας. Πρέπει να το συνεχίσουμε. Σίγουρα είναι θετικό. Δεν είναι το πιο ουσιαστικό όμως, όσο αυτά που έρχονται.

Για το προσωπικό σου ρεκόρ;

Είναι κάτι σημαντικό και σπουδαίο που ξεπέρασα ένα μεγάλο ποδοσφαιριστή στη λίστα. Συνεχίζουμε και ως ομάδα και εγώ προσωπικά.

Για τα μηνύματα του κόσμου για ΟΣΦΠ;

Δεν θα πρέπει να δυναμιτίσουμε την ατμόσφαιρα με βαρύγδουπες δηλώσεις. Προέχει το ματς με Λιβαδειά. θέλουμε να πάμε τελικό, λείπει απο την ομάδα ένας τίτλος. Αλλά δηλώσεις που δεν κάνουν καλό, πρέπει να τις αποφεύγουμε. Θέλουμε να πάμε τελικό όλοι στην ομάδα, ας ελπίσουμε πως στην κρίσιμη στιγμή να τα πάμε καλά.

Το ρεκόρ το έκανες μετά απο μια πάσα του Νάτσχο. Είναι παίκτης που σε αξιοποιεί καλύτερα;

Έχει ποιότητα, καθαρή πάσα. Μας έχει βοηθήσει κι ελπίζουμε να συνεχίσει. Είναι σημαντικό ο καθένας ξεχωριστά να δίνει κάτι παραπάνω για να έρχονται τα αποτελέσματα."

Διαβάστε ακόμη...