Με τα κομπιουτεράκια στα χέρια!

Ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδια της 32ης αγωνιστικής και η κατάσταση πλέον στην ουρά της βαθμολογίας περιπλέχτηκε ακόμη περισσότερο...
Με τα κομπιουτεράκια στα χέρια!

Το διπλό του Απόλλωνα Σμύρνης στην Κομοτηνή και η σημερινή (31/3) νίκη του Πλατανιά στην Ξάνθη έφεραν τα πάνω κάτω, καθώς τόσο η αθηναϊκή ομάδα όσο και ο Πλατανιάς αύξησαν σημαντικά τις ελπίδες τους για παραμονή. Πλέον το σκαλοπάτι ασφαλείας είναι οι 38 βαθμοί και κάτω από αυτό το όριο υπάρχουν αρκετές ομάδες, δύο μόλις αγωνιστκές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος..

Θυμίζουμε ότι οι δύο τελευταίοι υποβίβαζονται απευθείας, ενώ ο τρίτος από το τέλος θα παίξει μπαράζ με τον τρίτο που θα προκύψει από τα play offs της football league.

Το καλό για τον ΠΑΟΚ είναι πως δύο από τις ομάδες που θα συμμετέχουν στα play offs (Αστέρας Τρίπολης, Παναθηναϊκός) έχουν την τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας υποχρεώσεις σε Βέροια και Ξάνθη αντίστοιχα...

Δείτε πως έχει η βαθμολογία στα ... χαμηλά.

Όσο για τα εναπομείναντα παιχνίδια της κάθε ομάδας:

Πλατανιάς:  Παναιτωλικό (εντός), Πανιώνιο (εκτός)

Βέροια: Πανιώνιο (εντός), Αστέρα Τρίπολης (εντός)

Απόλλων Σμύρνης: Εργοτέλη (εντός), Ολυμπιακό (εκτός)

Ξάνθη: ΟΦΗ (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός)

Καλλονή: Πανθρακικό (εντός), Εργοτέλη (εκτός)

ΠΑΣ Γιάννινα: Ολυμπιακό (εντός), Αρη (εκτός)

Όσον αφορά την ομάδα που φιγουράρει στον πάτο της βαθμολογίας με 20 βαθμούς σε 32 ματς, η βουτιά έχει κλειδώσει εδώ και καιρό, παρά την αντίθετη άποψη που έχει ο αρχηγός της ομάδας, ο οποίος πιστεύει πως "ο Αρης είναι μεγάλη ομάδα και ο ΠΑΟΚ μικρή". Ας κάνει τον κόπο να δει τη διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες (46 βαθμοί) και μετά ας μετρήσει καλύτερα τα λόγια του!

Διαβάστε ακόμη...