"Σημαντική η στήριξη του κόσμου"

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο σκόραρε και πάλι στην Τούμπα και μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για τη μέχρι τώρα επίδοσή του.
"Σημαντική η στήριξη του κόσμου"

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ολλανδός:

Για την απόδοσή του μέχρι τώρα στον ΠΑΟΚ: "Είμαι ευχαριστημένος που ξεκίνησα έτσι. Μακάρι να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο, άλλωστε είναι καλό για την ομάδα. Βλέπω ότι σταδιακά κινούμαι καλύτερα στο γήπεδο και θέλω να συνεχίσω έτσι".

Για τη διαφορά της εικόνας που έχει η ομάδα εντός και εκτός έδρας: "Στους εντός έδρας αγώνες μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας, αλλά αυτό που πρέπει να διορθώσουμε είναι ο τρόπος που μπαίνουμε στα εκτός έδρας ματς»".

Για το γεγονός ότι έχει σκοράρει τρία γκολ μέχρι στιγμής: "Δε θυμάμαι να έχω ξαναβάλει τρία γκολ σε έξι ματς. Το σημαντικό είναι ότι κερδίζουμε. Χαίρομαι που οι νέοι παίκτες αποδίδουν καλά και πλέον κοιτάμε το επόμενο ματς που είναι δύσκολο".

Για την υποστήριξη του κόσμου:   "Δεν είναι τόσο σημαντικό να γεμίζει το γήπεδο, όσο το να είναι δίπλα μας ο κόσμος που δίνει το παρών στο γήπεδο. Μας βοηθά πολύ αυτό, ιδίως τώρα που υπάρχει μία σειρά δύσκολων αγώνων. Με τον κόσμο πλάι μας μπορούμε να κερδίσουμε ομάδες σε υψηλότατο επίπεδο, όπως π.χ. είναι η Μπενφίκα".

Διαβάστε ακόμη...