"Ήμασταν συγκεντρωμένοι"..

Στην ανάγκη να προσαρμοστούν οι παίκτες στον ανταγωνισμό, στάθηκε ο προπονητής του Δικεφάλου μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Παράλληλα, τόνισε πως η συγκέντρωση τους είναι αυτή που διαφοροποιεί την απόδοση της ομάδας απο παιχνίδι σε παιχνίδι.
"Ήμασταν συγκεντρωμένοι"..

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Huub Stevens :

"Είδαμε ένα ωραίο παιχνίδι, οι φίλαθλοι το απόλαυσαν. Το σημαντικό για μας ότι είχαμε καλή ισορροπία στο παιχνίδι μας, ήμασταν συγκεντρωμένοι όλοι" είπε ο Ολλανδός που απάντησε μετά σε ερωτήσεις.

Για την ισορροπία της ομάδας: "Έχω καλούς ποδοσφαιριστές και αυτοί από τη φύση τους έχουν ισορροπία. Ίσως έφταιξε ο σχηματισμός, ίσως η ήττα από την Πλατανιά, πάντως είχαμε συγκέντρωση".

Για νέους και παλιούς παίκτες: Έχουμε κάποιους νέους παίκτες και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να τους εντάξουμε. Θέλει χρόνο. Οι παίκτες πρέπει να το μάθουν ότι έχουμε πολύ ανταγωνισμό και αυτό πρέπει να το αποδεχτούν. Οι νέοι θέλουν χρόνο πάντως. Ο Νάτχο, ο Μαντούρο έχουν καιρό να παίξουν. Τους χρειαζόμαστε όλους

Για τους παίκτες που τελειώνει το συμβόλαιο τους: "Για μένα δεν είναι δύσκολο. Δεν είναι σημαντικό για μένα αλλά για αυτούς. Τους βλέπω όλους στην προπόνηση. Κάποιοι κάνουν βήματα εμπρός, κάποιοι όχι. Οι πρώτοι θα μείνουν, οι άλλοι όχι".

Για την απόδοση του Σαλπιγγίδη και αν αυτός θα μονιμοποιηθεί στα πλάγια: "Θα δούμε αν θα παίζει πιο πολύ στα πλάγια ή όχι λόγω Χούσεν. Ο Αθανασιάδη έχει πλέον 7 κάρτες και θα μας λείψει σε δυο ματς. Όλοι θέλουν παίζουν σε όλα τα παιχνίδια. Αλλά χρειάζεται και η ξεκούραση. Και τους χρειαζόμαστε όλους.

Για τις 7 κάρτες του Κλάους και τις 4 της άμυνας του Ολυμπιακού: "Δε θα σχολιάσω τους διαιτητές. Κάποιες φορές δε συμφωνώ μαζί τους αλλά μετά τα ματς δε μιλάω. Κάνει κι αυτός τη δουλειά του. Ελπίζω να την κάνει καλά".

Διαβάστε ακόμη...