Πέντε μπαλωθιές του ΠΑΟΚ στον ΟΦΗ!

Για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, o ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον ΟΦΗ και τον συνέτριψε με 5-0...
Πέντε μπαλωθιές του ΠΑΟΚ στον ΟΦΗ!

Ο Στέφενς (σε ένα 4-2-3-1) ξεκίνησε τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας τον Σκόνδρα, στα αριστερά τον Λίνο, τον Τζαβέλλα με τον Κατσουράνη κεντρικούς αμυντικούς, στα χαφ στον άξονα σαν αμυντικοί μέσοι τον Μαντούρο και τον Κάτσε, έχοντας μπροστά τους σε ρόλο 10αριού τον Βούκιτς. Ο Σαλπίγγίδης στα δεξιά της μεσαίας γραμμής, ο Νίνης στα αριστερά της και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης.

Ο Δικέφαλος ευτύχησε να βρει δίχτυα μόλις στο 4ο λεπτό με τον Αθανασιάδη που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο εξαιρετική σέντρα του Λίνο από τα αριστερά στο πρώτο δοκάρι και με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Φερνάντες.

Οι φιλοξενούμενοι με το σκορ εις βάρος τους αναγκάστηκαν να μην κλειστούν και να προσπαθήσουν να γίνουν πιο επιθετικοί. Ήταν αυτοί που με οργανωμένες επιθέσεις προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Γλύκου, χωρίς πάντως να πετύχουν πολλά, αφού είδαμε μόνο 1-2 μακρινά σουτ...

Οι όποιες προσπάθειες έβγαιναν από τον ΠΑΟΚ, εκδηλωνόταν από την αριστερή κυρίως πτέρυγα, αλλά ήταν ολοφάνερο πως ο Δικέφαλος δεν μπορούσε να επιβάλλει τον ρυθμό του, έφτασε να έχει λιγότερες τελικές από τους Κρητικούς στο πρώτο 45λεπτο, ενώ και η κατοχή ήταν μοιρασμένη. Η γενική εικόνα της ομάδας στο πρώτο μισό του παιχνιδιού δεν ήταν καλή και έδειχνε να είναι συνέχεια του αγώνα που ο Δικέφαλος έδωσε στα Χανιά την περασμένη Κυριακή.

Παίκτες – κλειδιά στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, δεν ήταν σε καλή μέρα δείχνοντας νωχελικότητα και έλλειψη συγκέντρωσης στο παιχνίδι. Αντί να δούμε την ομάδα να παίζει πιο ελεύθερα μετά τα γρήγορο 1-0, είδαμε ακριβώς το αντίθετο. Έναν ΠΑΟΚ «σφιγμένο» με πολλά προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι, καθώς η μεσαία γραμμή υπολειτουργούσε!

Στην επανάληψη οι παίκτες του Στέφενς μπήκαν πιο ζωντανά σε σχέση με το υποτονικό πρώτο ημίχρονο. Άρχισε να κυκλοφορεί καλύτερα η μπάλα και έτσι στο 61' ο Σαλπιγγίδης εκμεταλλεύτηκε τσιμπιά της μπάλας από τον Αθανασιάδη και έκανε το 2-0, σε μια φάση στην οποία ο σκόρερ είναι λίγο πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό των φιλοξενούμενων.

Οι πρώτες κινήσεις του Ολλανδού από τον πάγκο, ήταν να περάσει στο ματς τον Λούκας στη θέση του Νίνη και τον Νάτχο σε αυτήν του Βούκιτς, σε μια προσπάθεια να φρεσκάρει την ομάδα, κάτι που πέτυχε καθώς ο ΠΑΟΚ έδειξε πολύ καλύτερη οργάνωση στον τρόπο παιχνιδιού του.

Στο 74' ο Νάτχο έκανε 3-0 μετά από ωραία συνεργασία με τον Αθανασιάδη και άψογη εκτέλεση από τον Ισραηλινό. Αποθέωση για τον πρώην παίκτη της Ρούμπιν που άνοιξε λογαριασμό με ένα πανέμορφο γκολ.

Η 3η αλλαγή του Δικεφάλου ήταν ο νεοαποκτηθείς Χούσεν, ο οποίος στο 80' μπήκε στην περιοχή και με δυνατό διαγώνιο σουτ έγραψε το 4-0. Ο ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε εκεί. Έξι λεπτά αργότερα ο Μαντούρο μετά από σύγχυση στην άμυνα του ΟΦΗ ο εκτέλεσε τον Φερνάντες με τη βοήθεια του δοκαριού.

Η εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν βελτιωμένη και σε αυτό βοήθησαν σίγουρα οι αλλαγές του Στέφενς που διάβασε τις ανάγκες της ομάδας και έβαλε στην ασπρόμαυρη μηχανή τα εργαλεία που βοήθησαν για να έρθει αυτή η μεγάλη σε έκταση νίκη.

Η κάρτα που δέχτηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης από τον Αρετόπουλο ήταν η 7η και θα λείψει από δύο παιχνίδια του Δικεφάλου στα επόμενα ματς...

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Μαντούρο, Κάτσε, Βούκιτς (70' Νάτχο), Νίνης (64' Λούκας), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (76' Χούσεν).

ΟΦΗ: Φερνάντες, Μπούρμπος (76' Σίσιτς), Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Στάθης, Ζε,  Βερόν (62' Ροβίθης), Μπαρέιρο, Μακρής, Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης.

.........................................................................................

Θυμηθείτε τα όσα έγιναν στην Τούμπα...

18:00 Στην Τούμπα βρίσκονται οι αποστολές των δύο αντιπάλων ...

Στα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια είχαμε:

Skoda Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα 0-3 (Τζιμόπουλος 7', Κοροβέσης 31', Ίλιτς 58')

Εργοτέλης - Βέροια 2-0 (Διαμαντάκος 56', Badibanga 86')

Ατρόμητος - Καλλονή 2-0  (Iglesias 43',Καραμάνος στο 67' - με 10 η Καλλονή από το 40')

Λεβαδειακός - Απόλλων Σμύρνης 1-1  (Κότσιος 61' - Αmbrose 89' )

Ολυμπιακός - Πανιώνιος 2-0 (Σαμαρης 12', Scepovic 18')

Πανθρακικός - Πλατανιάς 1-0  (Λαδάκης 71')

Αστέρας Τρίπολης -Παναθηναϊκός 1-0 (54' Carrasco)

18:45 προθερμαίνονται ήδη οι τερματοφύλακες και των δύο ομάδων, λίγος ο κόσμος αυτή τη στιγμή στην Τούμπα...

25 λεπτά πριν ο Αρετόπουλος σφυρίξει τη σέντρα, ελάχιστος ο κόσμος στο γήπεδο!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το παιχνίδι τιμά τον παλαίμαχο άσο Νότη Τσίντογλου! 

To παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα...

Ο Δικέφαλος αγωνίζεται με μαύρες φανέλες, ενώ ο ΟΦΗ με ασπρόμαυρες

4ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ με τον Στέφανο Αθανασιάδη. Σέντρα του Λίνο, πλασέ στην κίνηση του σκόρερ και 1-0!

8ο λεπτό: Κίτρινη στον Κλάους για μαρκάρισμα στον Βερόν. Αυστηρή η κάρτα που έδειξε ο Αρετόπουλος, καθώς ο Αθανασιάδης πήγε στην μπάλα...

9ο λεπτό: Καλό μακρινό σου του Μπούρμπος, άουτ.

Σε παιχνίδι που γίνεται την ίδια ώρα, Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 0-0

12ο λεπτό: Ο Σκόνδρας προλαβαίνει και διορθώνει λάθος του Λίνο, κόβοντας τον Ζε Εδουάρντο!

Υπάρχουν περίπου 100 φίλοι του ΟΦΗ στη θύρα 8.

Οι φιλοξενούμενοι με το σκορ εις βάρος τους αναγκάζονται να μην κλειστούν και προσπαθούν να γίνουν πιο επιθετικοί.

Φτάσαμε στο 20', με προβλήματα η ανάπτυξη του ΠΑΟΚ. Σε αυτό το λεπτό πάντως ο Αρετόπουλος κλείνει τα μάτια σε ολοκάθαρο επιθετικό φάουλ του Ζε Εδουάρδο, και αυτό δεν είναι το μόνο λάθος του μέχρι στιγμής. Ο ρέφερι όλα τα αφβισβητούμενα τα έδωσε στους φιλοξενούμενους...  

22ο λεπτό: Μακρινό σουτ του Ζε Εδουάρδο, δεν ανησυχεί ο Γλύκος.

24ο λεπτό: Σουτ του Περογαμβράκη, μπλοκάρει ο Γλύκος.

Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΟΚ έχει πάρει μέτρα στο γήπεδο και δέιχνει να θέλει να γίνει απειλητικός για την εστία του Φερνάντες.

Ένα 3λεπτο κράτησε η επιθετικότητα του ΠΑΟΚ, στη συνέχεια το παιχνίδι επανήλθε στην προηγούμενη μορφή του...

33ο λεπτό: Κίτρινη στον Βερόν για μαρκάρισμα στον Μαντούρο.

36ο λεπτό: Σέντρα του Νίνη (εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά), σε κόρνερ ο Μπαρέιρο, χωρίς συνέχεια η φάση.

39ο λεπτό: Ο Μπούρμπος στην αντεπίθεση βρήκε τον Περογαμβράκη, την κεφαλιά του τελευταίου την μπλόκαρε εύκολα ο Γλύκος.

43ο λεπτό: Φάουλ για κάρτα στον Μπαρέιρο, δεν δίνεται απολύτως τίποτε από τον "περίεργο" Αρετόπουλο... Είπαμε ο ΠΑΟΚ δεν είναι καλός, αλλά και το κοράκι είναι αστείο.

1 το λεπτό των καθυστερήσεων, παίζεται ήδη...

Ημίχρονο στην Τούμπα μέσα σε αποδοκιμασίες... Αποδέκτης ο Αρετόπουλος.

Ξεκίνησε η επανάληψη, χωρίς αλλαγές ο ΠΑΟΚ...

Ο Ντουντού πήγε να κάνει ζέσταμα προς την θύρα 4 και φυσικά άλλαξε σύντομα γνώμη...

50ό λεπτό: Κίτρινη στον Σκόνδρα για μαρκάρισμα στον Ζε Εδουάρδο, λίγο έξω από την περιοχή τοπυ Γλύκου. Το εκτέλεσε ο Μιλιάζες, άουτ.

Χούσεν, Νάτχο και Λούκας ξεκίνησαν ζέσταμα.

52ο λεπτό: Ο Αθανασιάδης στην αντεπίθεση, σούταρε αλλά ο Φερνάντες μπλόκαρε.

54ο λεπτό: Κίτρινη στον Μιλιάζες για μαρκάρισμα στον Σαλπιγγίδη.

Ο Αστέρας Τρίπολης ανοίγει το σκορ στο 54' με τον Carrasco...

60ό λεπτό: Σουτ του Λίνο άουτ.

61ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ με τον Σαλπιγγίδη που την ώρα της πάσας από τον Αθανασιάδη ήταν λίγο πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό.

62ο λεπτό: Ροβίθης στη θέση του Βερόν.

64ο λεπτό: Λούκας στη θέση του Νίνη.

70ό λεπτό: Ο Νάτχο περνάει στη θέση του Βούκιτς μέσα σε πολλά χειροκροτήματα.

74ο λεπτό: Νάτχοοοοοοοοοοοοοοοοο και 3-0 μετά από ωραία συνεργασία με τον Αθανασιάδη και άψογη εκτέλεση από τον Ισραηλινό

76ο λεπτό: Σίσιτς στη θέση του Μπούρμπος και Χούσεν στη θέση του Αθανασιάδη.

79ο λεπτό: Ο Γλύκος μπλόκαρε σουτ του Σίσιτς από καλή θέση.

80ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ με τον Χούσεν και 4-0.

86ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Μαντούρο, μετά από σύγχυση στην άμυνα του ΟΦΗ ο Ολλανδός εκτέλεσε τον Φερνάντες με τη βοήθεια του δοκαριού.

90ό λεπτό: Σουτ του Σίσιτς άουτ.

3 τα λεπτά των καθυστερήσεων, παίζονται ήδη.

Τέλος

Διαβάστε ακόμη...