"Μάχη" Σαλπιγγίδη - Kace για τον MVP!

Ο Ergys Kace και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης προηγούνται στην άτυπη "μονομαχία" για την ανάδειξη του πολυτιμότερου παίκτη του ΠΑΟΚ στο ματς με τη Βέροια...
"Μάχη" Σαλπιγγίδη - Kace για τον MVP!

Και οι δύο συγκεντρώνουν μέχρι στιγμής το 26% των προτιμήσεων των μελών του forum της σελίδας μας και όπως φαίνεται ο MVP θα ξεχωρίσει δύσκολα. Να σημειώσουμε πως αυτή είναι η 2η φορά που ο Kace διεκδικεί την πρώτη θέση, καθώς στο ματς με τον Ηρακλή για το κύπελλο την περασμένη Πέμπτη είχε τελικά ξεπεράσει τον Stoch (42%), παίρνοντας το 43% των ψήφων.

Ο Σαλπιγγίδης με τα δύο γκολ που πέτυχε βοήθησε πολύ τον ΠΑΟΚ να πάρει το τρίπoντο, ενώ ο Kace ήταν και πάλι ο γνωστός ακούραστος παίκτης, στυλοβάτης ολόκληρης της αμυντικής λειτουργίας του Δικεφάλου και έτρεξε πάρα πολλά χιλιόμετρα και σήμερα...

Ψηφίζονται ακόμη οι: Σπυρόπουλος (18%), Oliseh - Maduro (9%), Κατσουράνης - Γεωργιάδης (4%), Lucas (3%) και Σκόνδρας - Κίτσιου (1%).

Όσοι είστε εγγεγραμμένα μέλη του forum μπορείτε να μπείτε στο αντίστοιχο topic και με την ψήφο σας να διαμορφώσετε το τελικό αποτέλεσμα!

Διαβάστε ακόμη...