«Οι νίκες μετράνε ...»

Παρά τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ, οι νίκες είναι αυτές που μετρούν περισσότερο, όπως δήλωσε στην κάμερα του novasports o Παναγιώτης Γλύκος.
«Οι νίκες μετράνε ...»

Αναλυτικά:

«Ξέραμε πως είναι καλή ομάδα ο Παναιτωλικός και στην έδρα του παίρνει περισσότερους βαθμούς, στα εκτός όχι και τόσο. Σε μερικές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο βγήκαν οι αντεπιθέσεις τους αλλά αντεπεξήλθαμε καλά. Ανεβήκαμε περισσότερο στο δεύτερο και πήραμε τους τρεις βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί.

Μέσα από τα παιχνίδια θα έρθουν και οι καλές εμφανίσεις. Στα δύο τελευταία δεν ήμασταν και τόσο καλοί. Ωστόσο το σημαντικότερο είναι η νίκη και αυτή καταφέραμε και πήραμε και συνεχίζουμε με το επόμενο ματς.

Το γκολ από ότι φάνηκε θα έκρινε το παιχνίδι, Ήμασταν εμείς αυτοί που το πετύχαμε και κερδίσαμε και είναι σημαντικό που συνεχίζουμε το σερί των νικών.

Στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπάρχει η Εθνική αλλά προτρέχουμε πολύ! Κοιτάω το κάθε παιχνίδι που είναι το πιο σημαντικό για να φτάσω εκεί βήμα βήμα. Αν τα πράγματα πηγαίνουν καλά και ο προπονητής μου μου δίνει τη δυνατότητα, ελπίζω σε αυτό το όνειρο».

Διαβάστε ακόμη...