Ο έλεγχχος των δανεικών (7/1)

Μεγάλη συμμετοχή είχαν οι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ ποδοσφαιριστές στα πρώτα ματς της χρονιάς.
Ο έλεγχχος των δανεικών (7/1)

Το paokfc.gr σας παρουσιάζει τις επιδόσεις τους...

Βέροια και Πλατανιάς ήρθαν ισόπαλοι 2-2 σε ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς και ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος προσέθεσε άλλο ένα 90λεπτο στο ενεργητικό του για την ομάδα της Ημαθίας. Βρήκε απέναντί του μάλιστα τον Χρήστο Ιντζίδηπου και εκείνος αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα.

Πανιώνιος και ΟΦΗ ήρθαν επίσης ισόπαλοι με 0-0 στη Νέα Σμύρνη και για τους γηπεδούχους αγωνίστηκε ως αλλαγή ο Κώστας Παναγιωτούδης για 24 λεπτά.

Το τούρκικο πρωτάθλημα έχει διακοπή, όμως στον τελευταίο αγώνα, λίγο πριν εκπνεύσει το 2013, στις 29.12, ο Σαρλς Ιτάνζ αγωνίστηκε και πάλι βασικός στη νίκη της Κόνυασπορ με 4-1 επί της Εσκισεχίρσπορ.

Η παροικία στον Απόλλωνα Καλαμαριάς μεγάλωσε και τον Δημήτρη Πέλκα, πλαισίωσαν οι Στέλιος Ποζατζίδης και Δημήτρης Πόποβιτς. Και οι τρεις αγωνίστηκαν βασικοί στη νίκη της ομάδας τους επί του Πιερικού με 2-0.

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών ηττήθηκε από την Κέρκυρα με 1-4, ωστόσο οι Νεμάνια Κάρταλ και Στέλιος Λαμπάκης αγωνίστηκαν και πάλι ως βασικοί για τους γηπεδούχους. Ο Νίκος Μελίσσας δεν αγωνίστηκε στην ήττα του Φωκικού από την Καλλιθέα με 2-1.

Διαβάστε ακόμη...