"Κάναμε την καλύτερη εμφάνιση"...

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του έδειξε διάθεση και έκανε ένα καλό παιχνίδι, παρότι χρειάστηκε να προσπαθήσει στο τέλος για την ανατροπή.
"Κάναμε την καλύτερη εμφάνιση"...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του  Huub  Stevens

Σχετικά με το παιχνίδι : "Σήμερα κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας. Ο ρυθμός μας και ο τρόπος που αγωνιστήκαμε ήταν πολύ καλός. Μοναδικό μας μειονέκτημα ήταν οι χαμένες ευκαιρίες του πρώτου μέρους"

Για τις αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα : "Περάσαμε τρία παιχνίδια που δεν ήμασταν καλοί και έπρεπε να αλλάξουμε κάποιους. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ και έχουμε πει ότι όλοι είναι χρήσιμοι".

Για τα διαφορετικά ημίχρονα: "Στο πρώτο μέρος παίξαμε καλά, απλά δεν βάλαμε το γκολ. Στη συνέχεια έβαλαν εκείνοι το γκολ και δυσκόλεψαν το παιχνίδι".

Για τη χρησιμοποίηση του Τζαβέλα: "Ειδικά σε αυτό το ματς θέλαμε παίκτες που από την άμυνα θα προωθούσαν γρήγορα τη μπάλα στους μέσους και στους επιθετικούς. Γι΄ αυτό το λόγο επιλέξαμε τον Τζαβέλα".

Γύρισαν οι αλλαγές το ματς; : "Δεν σημαίνει κάτι ότι αντικαταστάθηκαν κάποιοι. Έπρεπε η ομάδα να αποκτήσει φρεσκάδα και αυτοί που μπήκαν μπορούν να δώσουν κάτι διαφορετικό. Ο Σαλπιγγίδης δούλεψε πάρα πολύ παρά τους αγώνες με την Εθνική ομάδα. Επίσης, τόσο ο Λόρενς όσο και ο Ολίσε έχουν δουλέψει πολύ σκληρά και τους άξιζε η ευκαιρία"

Σχετικά με το μέλλον του Χακόμπο: "Θα ξαναμιλήσουμε αύριο. Εξαρχής είπαμε ότι μέχρι τη Δευτέρα δεν θα είναι στην ομάδα".

Επιμένει πως το ρόστερ είναι επαρκές, ειδικά στην άμυνα; : "Σήμερα δεν είχαμε προβλήματα στην άμυνα".

Σχετικά με την απόδοση του Γλύκου: "Νομίζω πως είμαι ικανοποιημένος".

Διαβάστε ακόμη...