"Ψάχνω απαντήσεις"...

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ, στάθηκε στην έλλειψη συγκεκριμένης αιτίας για το αποτέλεσμα του αγώνα, δηλώνοντας πως και ο ίδιος τις επόμενες ημέρες θα αναλύσει καλύτερα τα δεδομένα.
"Ψάχνω απαντήσεις"...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

"Αν θέλαμε να κάνουμε κάτι καλό, θα πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι στο 100 τοις εκατό. Αυτό δεν έγινε και γι αυτό είδαμε ότι είδαμε. Αμυντικά σε μεγάλη διάρκεια δεν τα πήγαμε άσχημα αλλά στην επίθεση δεν κάναμε τίποτα. Τους δώσαμε ευκαιρία να προηγηθούν κι έπρεπε να πάρουμε ρίσκα.

Παραμονές του αγώνα είπατεε πως είναι ένα τεστ που θα δείξει που μπορούμε να φτάσουμε. Το ταβάνι είναι λοιπόν η δεύτερη θέση;

Μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα δεν μπορείς να μιλήσεις για τεστ. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να στηρίξω τους παίκτες και μετά το κενό που υπάρχει να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι.

Ήταν αναγκασμένος ο ΠΑΟΚ να πάρει ρίσκα, αλλά μήπως το παράκανε με το 4-4-2 εξ αρχής;

Έχει να κάνει και με το πώς εμφανίζεται ο ΟΣΦΠ, που έχει παίκτες με ποιότητα. Όταν βρίσκεσαι πίσω πρέπει να βγεις μπροστά.

Μιλήσατε για κακή μέρα. Ο Σαββίδης ζήτησε να πολεμήσει η ομάδα. Είδε ο Στέφενς κάτι τέτοιο ή η ομάδα ήταν αδιάφορη;

Η αλήθεια είναι πως κι εγώ ψάχνω να βρω απαντήσεις για το τι έφταιξε. Δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες αλλά θα πρέπει να βρούμε τους λόγους

Επιμένετε πως η ομάδα δε χρειάζεται παίκτες και πως το ρόστερ είναι καλό;

Νομίζω πως σήμερα φάνηκε διαφορά στα ρόστερ, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι με το ρόστερ, αρκεί βέβαια να αποδίδουν σύμφωνα με την ποιότητά τους. Σήμερα δεν έγινε αυτό.

Με το -6 έχει τελειώσει το πρωτάθλημα;

Πόσα παιχνίδια μένουν; Πόσους πόντους μπορούμε να πάρουμε; Ξέρω τι εννοείτε. Θα πρέπει να προχωρήσουμε και να ψάξουμε τους βαθμούς που πρέπει.

Υπάρχουν παίκτες που έχουν παρατεταμένο ντεφορμάρισμα…

Έχουμε αρκετή ποιότητα.

Το πλάνο που είχατε στο παιχνίδι ήταν σωστό τελικά;

Ουσιαστικά ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και δεν το κάναμε. Αμυντικά για αρκετά λεπτά τα πήγαμε καλά. Δεν μπορούμε να δώσουμε απαντήσεις ακόμα. Υπήρξε προετοιμασία κατάλληλη και υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να επηρέασαν. Μπορεί και να έπρεπε να γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη μετά το Ισραήλ."

Διαβάστε ακόμη...