"Να μην επαναπαυτούμε"

Ο Στέλιος Κίτσιου, σκόρερ του 3ου τέρματος στη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (1/9), παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού μετά τη λήξη του αγώνα.
"Να μην επαναπαυτούμε"

Πιο συγκεκριμένα:

Για το παίχνιδι: "Ήρθαμε μετά από δύο κακά αποτελέσματα με τη Σάλκε και με τον Παναιτωλικό, έπρεπε να τα ξεχάσουμε, έπρεπε να κάνουμε σήμερα τη νίκη πάση θυσία για να μη μείνουμε πίσω από τόσο νωρίς, τα καταφέραμε και είναι σημαντικό".

Για τα διαφορετικά πρόσωπα του ΠΑΟΚ στα δύο ημίχρονα: "Δεν μπορούμε να αναλύσουμε τώρα εδώ πέρα τι έφταιξε και τι δεν έφταιξε στο πρώτο ημίχρονο, το σημαντικό είναι ότι βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο καλύτερα απ' ότι στο πρώτο, πιο συγκεντρωμένα, καταφέραμε βάλαμε τα γκολ και πήραμε αυτή τη νίκη".

Για την πρόοδο της ομάδας από παιχνίδι σε παιχνίδι: "Σίγουρα θα υπάρχει η πρόοδος αυτή που θέλουμε και τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα και στη συνέχεια".

Για το ότι έκανε "σεφτέ" στα γκολ με τη μεγάλη ομάδα: "Εντάξει, είναι πολύ σημαντικό γιατί είναι το πρώτο μου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά σιγά-σιγά πιστεύω θα έχω κι άλλη πρόοδο και θα τα πάω ακόμη καλύτερα απ' ότι πήγαινα μέχρι τώρα".

Για το αν θα βοηθήσει την ομάδα η διακοπή του πρωταθλήματος: "Εντάξει, σίγουρα θα μας βοηθήσει να ξεκουραστούμε. Είχαμε πολλά παιχνίδια τον τελευταίο καιρό, αλλά θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να μην επαναπαυτούμε".

Διαβάστε ακόμη...