"Κάναμε πολλά λάθη σήμερα..."

Ικανοποιημένος απο τη νίκη, αλλά οχι και απο το σύνολο της απόδοσης δήλωσε ο Χουμπ Στέφενς στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη.
"Κάναμε πολλά λάθη σήμερα..."

Ο Ολλανδός τεχνικός στάθηκε στο άσκοπο τρέξιμο που επιδόθηκε η ομάδα, ακόμα και μετά το 3-0, αντί να ηρεμήσει και να κυριαρχήσει στο παιχνίδι.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του κόουτς του ΠΑΟΚ :

"Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα; Στο πρώτο εικοσάλεπτο έφταιξε η απουσία Κατσουρ;

Δεν είχε να κάνει με κάποιο παίκτη. Έχουμε μεγάλη ομάδα και όλοι πρέπει να είναι σε καλό επίπεδο. Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα αλλά όχι με την απόδοση. Ακόμα και μετά το 3-0 δεν κάναμε σωστή ανάπτυξη, αλλά κάναμε πολλά λάθη σήμερα κι ελπίζω να κερδίσουμε αυτοπεποίθηση και να αποδώσουμε καλύτερα.

Πόσο ευχαριστημένος είναι από το Λούκας;

Ήταν ένας παίκτης της ομάδας και έπαιξε όπως νομίζω πως μπορεί.

Είναι δεδομένο πια πως η χρονιά θα είναι μεγάλη σε απαιτήσεις. Αλλάζει αυτό την άποψή του για το ρόστερ; Τόσο αριθμητικά αλλά και ποιοτικά;

Έχουμε πολλούς παίκτες. Και νομίζω πως είδαμε σήμερα ότι έχουμε και ποιότητα. Ο αντίπαλος σήμερα δεν μας πίεσε ιδιαίτερα καθώς δεν έκανε ευκαιρίες για να κρίνουμε την ποιότητα.

Υπάρχει θέμα με το μέγεθος του ρόστερ; Πολλοί έμπειροι παίκτες μένουν εκτός αποστολής…

Φυσικά θα μπορούσε να είναι πρόβλημα. Αλλά νομίζω πως είναι επαγγελματίες και πρέπει να ξέρουν ότι όλοι είναι σημαντικοί, όπου κι αν βρίσκονται. Ελπίζουμε πως στα πολλά παιχνίδια που θα παίξουμε, θα χρειαστούμε πολλούς παίκτες. Όταν δεν σκέφονται επαγγελματικά, τότε σίγουρα θα έχουμε πρόβλημα.

Παρά το 3-0 είπε πως δεν του άρεσαν κάποια πράγματα. Ποια είναι αυτά;

Νομίζω πως είναι καλύτερα να μιλήσω πρώτα με τους παίκτες παρά με τους δημοσιογράφους.

Έχει εικόνα από την ήττα της Σάλκε; Του δείχνει αυτό κάτι;

Είδα το παιχνίδι. Αλλά αυτό δεν είναι τώρα σημαντικό. Αύριο θα προετοιμαστούμε για το ματς με Σάλκε.

Τι του άρεσε περισσότερο σήμερα;

Νομίζω πως περισσότερο μου άρεσε να παίζουμε με αυτούς τους οπαδούς. Από εκεί και πέρα μου άρεσε και η ποιότητα που έβγαλε η άμυνα μας.

Ευχαριστώ."

Διαβάστε ακόμη...