"Προσπαθήσαμε να παίξουμε για τη νίκη"

Ο Αμπντούλ Καμαρά μίλησε σε διαδικτυακή εκπομπή τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να παίξει για τη νίκη ενώ αναφέρθηκε και στην δική του προσωπική απόδοση.
"Προσπαθήσαμε να παίξουμε για τη νίκη"

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή Super Ball:

"Ήρθαμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Το 0-0 αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού. Προσπαθήσαμε να παίξουμε για τη νίκη.

Δεν τα καταφέραμε και δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Δεν ήταν ήττα το 0-0, αλλά θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα"

Για το πως έπαιξε ο ΠΑΟΚ: "Παίξαμε διαφορετικά. Χρειάστηκε να είμαστε καλύτεροι στον ανασταλτικό τομέα και να περιορίσουμε τον Ολυμπιακό. Κάναμε το παιχνίδι μας όπως το είχαμε σχεδιάσει. Ο Ολυμπιακός μας πίεσε στο 1ο ημίχρονο. Καταφέραμε να μην δεχθούμε γκολ. Στη συνέχεια, ισορροπήσαμε το παιχνίδι και δημιουργήσαμε τη δική μας ευκαιρία να βάλουμε γκολ".

Για την επίσκεψη Σαββίδη στα αποδυτήρια και το εάν έταξε κάποιο πριμ: "Δεν θέλω να μιλήσω. Αυτά είναι ανάμεσα στους παίκτες και στην ομάδα".

Για την προσωπική απόδοσή του και το ενδεχόμενο να αποκτηθεί με μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ: "Αισθάνομαι πολύ ωραία στον ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα είναι η κατάσταση όταν θα βρεθούμε στο σημείο να συζητήσουμε για την παραμονή μου".

Διαβάστε ακόμη...