"Να δείξουμε χαρακτήρα στα δύσκολα"

O Ματέους Βιβιάν μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού μετά το τέλος του αγώνα στην Τρίπολη, τόνισε την ανάγκη να βελτιωθεί η ομάδα και να βγάλει προσωπικότητα στο παιιχνίδι της...
"Να δείξουμε χαρακτήρα στα δύσκολα"

Διαβάστε αναλυτικά:

Αρχικά είπε: "Χάσαμε, δεν παίξαμε καθόλου καλά. Πρέπει να παίζουμε καλύτερα για να βγούμε δεύτεροι στο πρωτάθλημα, αν θέλουμε να είμαστε φιλόδοξοι"

Και συνέχισε: "Πρέπει να βελτιωθούμε να γίνουμε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι, να βγάλουμε προσωπικότητα και πιο δυνατό χαρακτήρα για να καταφέρουμε κάτι φέτος".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ μετράει έναν βαθμό στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος και μια ήττα στο κύπελλο χωρίς μάλιστα να σκοράρει, σημείωσε: "Πρέπει να έχουμε προσωπικότητα, να έχουμε ψηλά το κεφάλι, εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας, στην ομάδα. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές θα πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε μια δυνατή ομάδα, να αποδείξουμε ότι είμαστε ο ΠΑΟΚ, αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Τέλος για τον αγώνα με την Καλλιθέα που ακολουθεί, τόνισε: "Στα παιχνίδια του κυπέλλου πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί, να περάσουμε στην επόμενη φάση. Πρέπει να παίξουμε δυνατά, να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσουμε στο θεσμό".

Διαβάστε ακόμη...