Στους "Ζωσιμάδες" για το διπλό

Ακούστε στις 7:00 μ.μ. ζωντανά από το Paokmania Web Radio τον αγώνα ΠΑΣ -Π.Α.Ο.Κ. κάνοντας απλά κλικ ΕΔΩ
Στους "Ζωσιμάδες" για το διπλό
Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες ο "Δικέφαλος" ταξιδεύει στην πρωτεύουσα της Ηπείρου για να αντιμετωπίσει και πάλι τον τοπικό ΠΑΣ . Η ομάδα παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει, θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις, όπως άλλωστε κάνει σε όλα τα ματς, με σκοπό να πάρει το τρίποντο που θα την κρατήσει σε τροχιά κορυφής.

Το σημαντικό για τη φετινή πορεία του Π.Α.Ο.Κ. παιχνίδι θα αρχίσει στις 7:00 μ.μ. θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasport1 και θα καλυφθεί ραδιοφωνικά από το Paokmania Web Radio από όπου μπορείτε να το ακούσετε κάνοντας απλά κλικ ΕΔΩ

Οι πληροφορίες που έρχονται από τα Γιάννινα μιλάνε για συνεχή και έντονη βροχόπτωση που έχει κάνει το γήπεδο βαρύ και σίγουρα όταν αυτό πατηθεί από τους παίκτες θα μετατραπεί σε βούρκο που θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στις ομάδες, εφόσον βέβαια διεξαχθεί το ματς. Δεν είναι όμως ο άσχημος αγωνιστικός χώρος το μόνο εμπόδιο που έχει να αντιμετωπίσει ο Π.Α.Ο.Κ. Η ομάδα μας για πρώτη φορά φέτος θα αναγκαστεί να κατέβει χωρίς κανέναν από τους 2 αμυντικούς χαφ της δηλαδή τον Garcia και τον Vitolo. Ο πρώτος βρίσκεται καθ΄ οδό για την Ουρουγουάη μιας και τα ξημερώματα της Παρασκευής πέθανε αιφνιδιαστικά η μητέρα του και ο δεύτερος θα δει τον αγώνα από την τηλεόραση μιας και στο ματς με τον Ηρακλή αποβλήθηκε με το γνωστό "ανόητο" τρόπο. Όλοι μας ξέρουμε τη συνεισφορά των δύο άσων στη φετινή πορεία του Π.Α.Ο.Κ. και ασφαλώς το φορτίο που θα πέσει στους ώμους των παικτών που θα κληθούν προκειμένου να τους αντικαταστήσουν θα είναι μεγάλο...

Εκτός των προαναφερομένων θα λείψουν ο τιμωρημένος Contreras και οι τραυματίες Cirillo και Filomeno που ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας. Θυμίζουμε ότι ο Ιταλός λείπει από την ομάδα εδώ και 2 μήνες!!!

Το μεσημέρι της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας, στην οποία πήρε μέρος ο Edinho και συμμετέχει στην αποστολή, την οποία ανακοίνωσε ο Fernando Santos και αποτελείται από τους: Χαλκιά, Kresic, Αραμπατζή, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Παπάζογλου, Φωτάκη, Cristiano, Edinho, Ivic, Lino, Moon, Muslimovic, Savini, Sorlin, Sznaucner, Veron, Vierinha. Στα αξιοσημείωτα η παρουσία του Veron στην αποστολή λόγω βέβαια της απουσίας των 2 βασικών  αμυντικών χαφ.

Ο "μηχανικός" καλείται -μέσα από τα πολλά προβλήματα απουσιών - να παρατάξει μια αξιόπιστη 11άδα με σκοπό να αρπάξει το τρίποντο της νίκης. Έτσι Φωτάκης και Sorlin αναμένεται να καλύψουν την απουσία των Garcia- Vitolo σε ένα κλασσικό 4-2-3-1, όπου ο Χαλκιάς θα είναι κάτω από τα δοκάρια και οι Αραμπατζής, Lino σε δεξιό και αριστερό άκρο, αντίστοιχα. Μαλεζάς και Savini θα είναι το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Στην αριστερή πλευρά της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Cristiano, δεξιά θα είναι ο Vierinha και στην κορυφή ο Muslimovic. Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Ivic.

H ομάδα δεν θα έχει στη συμπαράστασή μας στους Ζωσιμάδες λόγω της γνωστής απαγόρευσης των μετακινήσεων που επέβαλαν κάποια "σοφά μυαλά" τις τελευταίες εβδομάδες. Θα θέλαμε πάρα πολύ να είμαστε εκεί όπως θέλαμε να είμαστε και στο Καυταντζόγλειο, αλλά και στο ματς κυπέλλου στα Γιάννινα. Δυστυχώς είναι κάτι που ξεπερνά τις δυνάμεις μας (για την ώρα)

Όσον αφορά τον αντίπαλο κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ελευθερόπουλος, στο κέντρο της άμυνας οι Κούσας και Κώτσιος, ενώ στο δεξί και το αριστερό άκρο θα βρεθούν οι Ντάσιος και Κανακούδης. Στο κέντρο αναμένεται να ξεκινήσουν οι Μενδρινός, Καζναφέρης, Μπουχάν και ο Μαϊστόροβιτς .  Στην επίθεση θα παίξει σίγουρα ο Ντιμπαλά με τον Σαϊτιώτη να είναι ο επικρατέστερος παρτενέρ του.

Με καθυστέρηση στα Γιάννινα η αποστολή

Με καθυστέρηση-σε σχέση με τον αρχικά προβλεπόμενο χρόνο-έφθασε στον προορισμό της η αποστολή του Π.Α.Ο.Κ. που ταξίδεψε στα Γιάννινα το απόγευμα της Παρασκευής (12/2). Αιτία μία νταλίκα που ντεραπάρισε στο δρόμο και είχε ως αποτέλεσμα το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Π.Α.Ο.Κ. να «κολλήσει» για λίγη ώρα στο ύψος του Μετσόβου. Τελικά, γύρω στις 8μ.μ. παίκτες και τεχνική ηγεσία έφθασαν στο ξενοδοχείο.

Το βράδυ της Παρασκευής υπήρχε ψιλόβροχο στα Γιάννινα και κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει σε τι κατάσταση θα είναι ο αγωνιστικός χώρος το απόγευμα του Σαββάτου (14/2). Αν η βροχή συνεχιστεί (ή ακόμη χειρότερα υπάρξει επιδείνωση του καιρού με χιονόπτωση) δεν αποκλείεται ο αγώνας να αναβληθεί.

Οι Γιαννιώτες, από την πλευρά τους, υποστηρίζουν πάντως ότι ο αγωνιστικός χώρος ναι μεν δεν είναι καλός, δεν κρατάει, όμως, νερά, οπότε θα είναι δυνατή η διεξαγωγή αγώνα έστω και μέσα σε λάσπες!
Κλείνοντας την αναφορά μας στο Σαββατιάτικο ματς ανεβάζουμε μια εκπληκτική foto από το αρχείο του Praktorinou, όπου απεικονίζονται παίκτες του "Δικεφάλου" να πανηγυρίζουν κάποιο γκολ, πολλές δεκαετίες πριν, μέσα σε πραγματικό βούρκο...

Διαβάστε ακόμη...