Κι άλλο "πλήγμα"...

"Έφυγε" τα χαράματα από τη ζωή η μητέρα του Πάμπλο Γκαρσία και ο Ουρουγουανός αναχώρησε εσπευσμένα για το Μοντεβιδέο για να παρευρεθεί στην κηδεία της, με αποτέλεσμα να απουσιάσει απο το ματς με τον ΠΑΣ.
Κι άλλο "πλήγμα"...
Η 53χρονη μητέρα του αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και τον τελευταίο καιρό βρισκόταν στην εντατική. Ο Γκαρσία πληροφορήθηκε τα άσχημα νέα το πρωϊ της Παρασκευής και είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.Ο Σάντος, οπως ήταν αναμενόμενο, του έδωσε άδεια να φύγει για την πατρίδα του με αποτέλεσμα να χάσει  το σαββατιάτικο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Μετά την απουσία του Βιτόλο, ο Φ. Σάντος καλέιται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή να αλλάξει και πάλι τα πλάνα του ενόψει του αυριανού αγώνα.

Ως Paokmania.Gr θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλληπητήρια στον Πάμπλο, για την απώλεια της μητέρας του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάζει.

Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήρια προς τον Πάμπλο Γκαρσία: "Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. Θόδωρος Ζαγοράκης και το Δ.Σ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς τον Πάμπλο Γκαρσία και τους οικείους του για τον απροσδόκητο θάνατο της μητέρας του Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή".

Διαβάστε ακόμη...