Ακόμα πιο κοντά στην κορυφή !!!

"Μαύρο βέλος" πλησιάζει την κορυφή  μετά το Χ στο ΟΑΚΑ. Απίστευτο σπρώξιμο του Σταθόπουλου υπέρ του βάζελου...
Ακόμα πιο κοντά στην κορυφή !!!

Ακόμα πιο κοντά στην κορυφή ο Π.Α.Ο.Κ. μετά το Χ πριν από λίγο στο ΟΑΚΑ,  στο ντέρμπι  του λεκανοπεδίου όπου ο βάζελος δεν τα κατάφερε  να κερδίσει  και  μοιράστηκε βαθμούς με την αεκ44. Έτσι η απόσταση της ομάδας μας από την πρώτη θέση, μειώθηκε από τους 8 στους 6 πόντους και σε συνδυασμό με τις πολλές αγωνιστικές που απομένουν , αλλά και το δύσκολο πρόγραμμα του "πολυμετοχικού" φάνηκε ξεκάθαρα ότι ένας σοβαρός Π.Α.Ο.Κ. μπορεί να πλησιάσει ακόμα περισσότερο προς την κορυφή και γιατί όχι να την πατήσει... Η σημερινή  ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία του παναθηναϊκού που σημειώνουμε ότι την επόμενη αγωνιστική πάει Αλκαζάρ.

Απίστευτο "σπρώξιμο" του διαιτητή Σταθόπουλου υπέρ του βάζελου... Δεν άφησε ούτε μία αμφισβητούμενη φάση που να μην τη "δωρίσει" στο γηπεδούχο, ενώ ουκ ολίγες φορές έκλεισε τα μάτια σε περιπτώσεις δεύτερης κίτρινης κάρτας που θα σήμαινε αριθμητικό πλεονέκτημα στην φιλοξενούμενη. Αναφερόμαστε φυσικά στις περιπτώσεις Βύντρα, Σαριέγκι και Σπυρόπουλου. Δε θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτό το διαιτητικό αβαντάρισμα αποτελεί προεόρτιο όσων πιθανόν να επακολουθήσουν στις επόμενες αγωνιστικές. Η ΚΕΔ καλείται να προσέξει ιδιαίτερα από εδώ και πέρα , γιατί  έχουμε χορτάσει από αδικίες και παρερμηνείες και το πρωτάθλημα είναι στην πιο κρίσιμη καμπή του.

Θυμίζουμε ότι στο πρόγραμμα των προπορευόμενων (ακόμα), υπάρχουν ματς δύσκολα και κυρίως σε τρεις αγωνιστικές η επίσκεψη στην Τούμπα. Αν ο Π.Α.Ο.Κ. συνεχίσει να είναι το ίδιο σοβαρός   όσο είναι σε όλα τα τελευταία παιχνίδια με την απίστευτη αυτή αμυντική επίδοση αλλά και την συνολικά σταθερή ομάδα που διαθέτει , τότε δεν αποκλείεται να δούμε τον "Δικέφαλο" ακόμα ψηλότερα. Ο βάζελος εκτός από το ματς της Τούμπας έχει επίσης παιχνίδια με τον γάβρο, έχει να  πάει σε Λάρισα, σε Ν. Σμύρνη, στα Γιάννινα, στο Περιστέρι, στην Τρίπολη.

Όλα είναι πλέον ανοικτά  και ο σοβαρός και σταθερός Π.Α.Ο.Κ. μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Όπως είπε πρόσφατα και ο "μηχανικός", κοιτάμε κάθε ματς χωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο...

Διαβάστε ακόμη...