"Δυο πεταμένοι βαθμοί"

O Γιώργος Δώνης, στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα στο νησί, εστίασε την προσοχή του στην κακή απόδοση των μεσοεπιθετικών του και υποστήριξε πως η ομάδα δεν έδειξε το απαιτούμενο πάθος για να πάρει τους βαθμούς.
"Δυο πεταμένοι βαθμοί"

Τα όσα είπε ο Έλληνας προπονητής:

Για την εικόνα του Δικεφάλου στο σημερινό παιχνίδι, σχολίασε: "Η αλήθεια είναι πώς αυτά που είδα είμαι προβληματισμένος όχι μόνο γιατί χάσαμε δυο βαθμούς αλλά γιατί δεν καταφέραμε πάλι να διασπάσουμε άμυνα. Δεν βρήκαμε λύσεις. Είχαμε ευκαιρίες και αν σκοράραμε θα άλλαζε η πορεία του αγώνα. Αλλά αυτό που έδειξε η ομάδα μου ήταν φλυαρία και οι ποδοσφαιριστές μου δεν έδειξαν πάθος για ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε. Δύο πεταμένοι βαθμοί για δεύτερο παιχνίδι μακριά από την Τούμπα. Πρέπει να αξιολογήσουμε κάποια πράγματα και είναι καλό μάθημα αυτά τα δυο παιχνίδια και για μένα και για τους παίκτες μου. Προβληματική εικόνα".

Για το ότι οι παίκτες του έκαναν αρκετά σουτ και απέφευγαν την προσπάθεια διεισδύσεων, υποστήριξε: "Και εγώ αυτή την απορία έχω. Δεν μπορώ να το εξηγήσω όπως ανεξήγητο είναι επίσης η κακή απόδοση των μεσοεπιθετικών μας που δεν μας βοήθησαν να διασπάσουμε την άμυνα του αντιπάλου".

Διαβάστε ακόμη...