Κι άλλο χατίρι στις φιλιππινέζες…

Το είδαμε κι αυτό στη Σούπερ Κλίκα…
Κι άλλο χατίρι στις φιλιππινέζες…

Με συντριπτική πλειοψηφία, και με την θετική ψήφο του ΠΑΟΚ, αποφασίστηκε σήμερα η αναδιάρθρωση της Σούπερ Λίγκ, με τη συμμετοχή 18 ομάδων από την επόμενη χρονιά.

Μια αλλαγή, η οποία στόχευε και στοχεύει ξεκάθαρα στην υποβοήθηση των ανίκανων ομάδων να παραμείνουν στην πρώτη κατηγορία, με έμμεσο τρόπο.

Σε μια κατηγορία που τυπικά δεν θα έπρεπε να συμμετέχουν ούτε 12 ομάδες, βάσει οικονομικών δεδομένων, αλλά και βάσει δυναμικότητας, βλέπουμε να συμβαίνει το αντίθετο: Οι ομάδες να αυξάνονται, προσπαθώντας να μας πείσουν πως όλα βαίνουν καλώς.

Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία πως οι ομάδες που ευνοούνται περισσότερο, είναι οι αποκαλούμενες «φιλιππινέζες», ΑΕΚ και Άρης. Το γελοίο είναι πως οι δύο αυτές ομάδες, πρώτες και σε μόνιμη βάση, διαμαρτύρονται πως αδικούνται και παραμερίζονται από άλλους.

Ποιες; Αυτές που θα έπρεπε να βολοδέρνουν στη μέση της Δ εθνικής από τα χρέη, τις ατασθαλίες και τις απατεωνιές. Που είτε έχουν να πληρώσουν τρία χρόνια δόσεις στην εφορία, είτε έχουν κατά καιρούς αρνηθεί ρητά τις υποχρεώσεις τους προς το κράτος, προς όφελος των μεταγραφών…

Και ο ΠΑΟΚ, σιωπά. Και τους ανέχεται. Μην τυχόν και πέσει η ποιότητα του θεάματος…

Διαβάστε ακόμη...