Με "συνταγή" Καβάλας

Πανέτοιμος ο Π.Α.Ο.Κ. στην Κρήτη για τον σαββατιάτικο αγώνα με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Live από το Paokmania Web Radio κάνοντας κλικ ΕΔΩ.
Με "συνταγή" Καβάλας

Θέλοντας να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το 2009, ο δικέφαλος ταξίδεψε στο Ηράκλειο όπου θα προσπαθήσει να "ζευγαρώσει" τα διπλά του 1ου γύρου. Σίγουρα δεν πρόκειται για εύκολο παιχνίδι, καθώς απέναντί του θα βρει μια ομάδα ιδιαίτερα υπολογίσιμη. Ο Φ. Σάντος - που αύριο συμπληρώνει 80 παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας - το γνωρίζει πολύ καλά, τονίζοντας κατα τη διάρκεια της εβδομάδας στους παίκτες του ότι αν θέλουν το τρίποντο της νίκης θα πρέπει να παλέψουν σκληρά.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 4:45 θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΣΚΑΪ και ραδιοφωνικά από το Paokmania Web Radio κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Δε λείπουν βέβαια τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας, καθώς για μια φορά ακόμα εμφανίζεται το γνωστό πρόβλημα στη θέση "9". Τα κάστανα από τη φωτιά θα κλιθεί να βγάλει για μια ακόμη φορά ο Θανάσης Παπάζογλου μιας και όπως όλοι γνωρίζουμε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς υποβλήθηκε μεσοβδόμαδα σε αρθροσκόπιση, ενώ ο Λούσιο Φιλομένο - αν και είναι καλύτερα - είναι ανέτοιμος να συμμετέχει στην αποστολή.

Η προετοιμασία της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague ολοκηρώθηκε με μια προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας σήμερα, Παρασκευή 18/12.

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Ricardo Matias Veron  στις υποχρεώσεις της ομάδας  συμμετέχοντας στην προπόνηση αν και λίγο αργότερα αποκλείστικε από την αποστολή. Σε αυτήν ο Πορτογάλος συμπεριέλαβε τελικά τους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Χαλκιάς, Kresic, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς,  Παπάζογλου, Φωτάκης, Cirillo, Contreras, Garcia, Ivic, Lino, Moon, Savini, Sorlin, Sznaucner,  Vieirinha, Vitolo.

Ο Φερνάντο Σάντος, όπως έδειξε στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, θα παρατάξει με 4-2-3-1 τον «Δικέφαλο» στο Παγκρήτιο Στάδιο και δεν θα προβεί σε κάποια αλλαγή σε σχέση με το ισόπαλο (0-0) ματς στην  Καβάλα.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος προπονητής θα βάλει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου-κάτω από τα δοκάρια τον Χαλκιά και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Αραμπατζή, Τσιρίλο, Κοντρέρας και Λίνο.

Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκαρσία και ο Βιτόλο, έχοντας στα πλάγια τον Βιεϊρίνια (δεξιά) και τον Σορλέν (αριστερά). Πιο μπροστά θα παίξει ο Ίβιτς και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Παπάζογλου.

Προβλήματα αντιμετωπίζει και ο Εργοτέλης, που θα στερηθεί των υπηρεσιών των: Πόζα, Μπέτο, Ρομάνο, Βερπακόφσκις, Δημήτρη και Γιάννη Κοιλιάρα, Σεληνιωτάκη, Σαρρή, και Βίσιο.

Τέλος, στο Παγκρήτιο Στάδιο θα βρεθούν αρκετοί οπαδοί της ομάδας που ταξίδεψαν από διάφορα μέρη της χώρας αλλά φυσικά Παοκτσήδες και από την Κρήτη. Μεταξύ αυτών και πολλά μέλη της admin team του Paokmania που είμαστε εδώ για να δούμε το παιχνίδι  και φυσικά να μεταφέρουμε το κλίμα του αγώνα και να σας ενημερώσουμε . Θυμίζουμε ότι θα υπάρχει και ραδιοφωνική μετάδοση από το paokmania web radio, αφού μετά από ενέργειές μας εξασφαλίσαμε δύο θέσεις στα δημοσιογραφικά θεωρεία του σταδίου.

Διαβάστε ακόμη...