Η πιο "μεγάλη" μέρα...

5η αγωνιστική των play off της Super League και ο "Δικέφαλος του Βορρά" αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που είναι ίσως το πιο καθοριστικό για την κατάληψη της πρώτης θέσης στη διοργάνωση...
Η πιο "μεγάλη" μέρα...

Ο αγώνας μετά την ήττα -ελέω Γιάχου- στο κυριακάτικο παιχνίδι που δώσαμε στο ίδιο γήπεδο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, είναι τελικός για την ομάδα μας που ξέρει πολύ καλά πως αν θέλει να κάνει όνειρα για πρωτιά θα πρέπει να φύγει από την Αθήνα με το τρίποντο της νίκης.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1 ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της στο live score του paokmania. Ο Λάσλο Μπόλονι δεν υπολογίζει τον Αραούχο Έττο που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι του, ενώ τόσο ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς), όσο και ο Πάμπλο Γκαρσία (αιμάτωμα στο μετατάρσιο) δεν είναι 100% έτοιμοι να αγωνιστούν. Την απόφαση για την παρουσία των δύο παικτών στην αρχική 11άδα θα την πάρει ο Ρουμάνος τεχνικός λίγο πριν ο Κουκουλάκης σφυρίξει τη σέντρα του αγώνα. 

Ασφαλώς πρόκειται για πολύ σημαντικά προβλήματα καθώς και οι δύο παίκτες είναι βασικοί και αναντικατάσταστοι. Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Τσιρίλο, Γκαρσία, Ιβιτς, Λάζαρ, Νιμανί, Ρομπέρ και Σνάουτσνερ.

Εφόσον ο Γκαρσία και ο Σαλπιγγίδης καταφέρουν να αγωνιστούν, στο βασικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Χαλικάς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Αποστολόπουλος, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σταφυλίδης, κόφτες οι Γκαρσία - Λάζαρ, στη μεσαία γραμμή ο Σαλπιγγίδης, ο Φωτάκης (ή Ίβιτς) και Γεωργιάδης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Αν δεν παίξει ο Σαλπιγγίδης στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστεί ο Λίνο αριστερά και ο Γεωργιάδης στα δεξιά, ενώ αν λείψει ο Γκαρσία θα ξεκινήσει σαν αμυντικό χαφ ο Φωτάκης με επιτελικό τον Ίβιτς.

Ο ΠΑΟΚ έχει σύμμαχο την πολύ καλή φετινή του βαθμολογική συγκομιδή απέναντι στην ΑΕΚ, αφού στα τέσσερα παιχνίδια που παίξαμε (2 πρωτάθλημα, 1 κύπελλο και 1 play off) μετράμε ισάριιθμες νίκες με τέρματα 9-0! Ασφαλώς είναι κάτι που μόνο απαρατήρητο δεν περνάει...

Ελπίζουμε η διαιτησία του Γιάχου στο ματς με τον βάζελο να λειτουργήσει "ευεργετικά" στους παίκτες μας και να αντιδράσουν σε αυτούς που τους οδήγησαν στην ήττα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δείχνοντας πάθος και αποδεικνύοντας με την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο ότι έχουν τα κότσια να πάνε την ομάδα στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι έχει αμφίπλευρο ενδιαφέρον καθώς και οι γηπεδούχοι στοχεύουν ψηλά, πράγμα που σημαίνει με απλά λόγια ότι απαιτείται συγκέντρωση από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, κάτι που επεσήμανε στις δηλώσεις του και ο Μπόλονι.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Κωστένογλου πήρε στην αποστολή τους: Κωνσταντόπουλο, Αραμπατζή, Μοσχονά, Καφέ, Κοντοέ, Χέλγκασον, Μανωλά, Δέλλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκο, Αργυρίου, Λαγό, Βάργκας, Γκούντγιονσεν, Γεωργέα, Λυμπερόπουλο, Μπουγαΐδη, Εγγλέζου, Κλωναρίδη και Φούντας.

Θυμηθείτε την προϊστορία στις αναμετρήσεις μας με την ΑΕΚ εκτός έδρας, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

 

 

Διαβάστε ακόμη...