"Είμαστε έτοιμοι"

Ο Θανάσης Παπάζογλου, με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, μίλησε για την αυριανή πρεμιέρα των play offs με την ΑΕΚ στην Τούμπα και τόνισε πως ο Δικέφαλος είναι έτοιμος για το μίνι πρωτάθλημα.
"Είμαστε έτοιμοι"

Τα όσα είπε ο Έλληνας φορ στη Nova:

- Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από τα πεπραγμένα της κανονικής περιόδου;
«Η σεζόν ξεκίνησε πάρα πολύ καλά για τον ΠΑΟΚ. Είχαμε κάποιες επιτυχίες και στην Ευρώπη και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στη συνέχεια, μετά τον αποκλεισμό μας από το Europa League ρίξαμε το βάρος στο πρωτάθλημα αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ικανοποιήσουμε και τον κόσμο μας και τους ίδιους τους εαυτούς μας. Τα αποτελέσματα που φέραμε δεν ήταν και τόσο ικανοποιητικά. Φτάσαμε να τελειώνουμε το πρωτάθλημα στην τρίτη θέση και μπαίνοντας στα πλέι οφ πολύ δυναμικά»

- Τα πλέι οφ είναι ένα τοπίο γνωστό για εσάς με γνωστούς πλέον αντιπάλους, τις ομάδες που θα βρεθούν στο διάβα σας για το στόχο τον οποίο έχετε. Μια πρώτη εκτίμηση αναφορικά με τους αντιπάλους, δηλαδή τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο.
«Οντως η διαδικασία των πλέι οφ είναι μια διαδικασία γνωστή σε μας. Είναι παιχνίδια σχεδόν ... νοκ - άουτ, είναι κρίσιμα. Ξεκινάμε με ντεζαβαντάζ τους τέσσερις πόντους που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός πάνω από εμάς αλλά ξέρουμε ότι αυτοί οι πόντοι με μια - δυο νίκες στην αρχή καλύπτονται και συνεχίζεις πολύ πιο εύκολα στην πορεία ... ψυχολογικά. Εμείς κοιτάμε το πρώτο παιχνίδι που είναι με την ΑΕΚ. Είναι μια μεγάλη ομάδα. Φέτος καταφέραμε και την κερδίσαμε τρεις φορές. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και την Τετάρτη. Ελπίζω να τα καταφέρουμε για να μπούμε πάρα πολύ καλά στα πλέι οφ».

- Λίγο πιο συγκεκριμένα για τη δυναμική των αντιπάλων σας. Είναι κάτι που σε προβληματίζει, είναι κάτι που σου δημιουργεί την αίσθηση πως υπάρχει η δυνατότητα για τον ΠΑΟΚ να πετύχει αυτό που θέλει;
«Σίγουρα υπάρχει η δυνατότητα γιατί είδαμε πως οι δυο ομάδες δεν είναι τόσο δυνατές όπως τα προηγούμενα χρόνια. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε και τις κέρδισε και τις δυο εκτός έδρας. Και την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Βέβαια είναι κι ο Ατρόμητος, ο οποίος είναι πάρα πολύ βελτιωμένος φέτος. Πήγε στον τελικό του Κυπέλλου, έδειξε ότι έχει ένα πολύ καλό πρόσωπο στη Superleague και νομίζω πως κάθε παιχνίδι πρέπει να το δούμε ξεχωριστά γιατί κάθε αγώνας έχει τις ιδιαιτερότητές του».

- Με την εμπειρία των προηγούμενων ετών ποια είναι τα στοιχεία που κρίνουν την εξέλιξη σ' αυτή τη διαδικασία;
«Είναι η προσωπικότητα που θα δείξει η κάθε ομάδα μέσα στο γήπεδο. Το πόσο δυνατά θα μπει στους αγώνες, τη βαρύτητα που θα έχουν αυτοί οι αγώνες πόσο θα καταλάβει η κάθε ομάδα την αντίστοιχη του καθενός και νομίζω ότι αυτός που θα δείξει την περισσότερη σοβαρότητα και την περισσότερη συγκέντρωση θα πάρει τα παιχνίδια»

- Μετά από μια εβδομάδα προπονήσεων μάλλον «κουτσή» θα τη λέγαμε αφού ξεκινήσατε Τετάρτη, είχατε ρεπό την Κυριακή, είστε έτοιμοι για τα πλέι οφ;
«Ναι, νιώθουμε έτοιμοι. Απομένουν οι τελευταίες προπονήσεις και είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Τετάρτης», κατέληξε ο θηριώδης φορ του «Δικεφάλου».

 

Διαβάστε ακόμη...